"El Més Petit de Tots" celebra la seva 10a edició del 8 al 23 de Novembre

El festival proposa una programació especial per als més petits a 10 ciutats diferents del territori

Del 8 al 23 de novembre tindrà lloc la 10a edició del festival “El Més Petit de Tots” a 10 ciutats del territori: LaSala Miguel Hernández (Sabadell), Teatre de l’Aurora (Igualada), Mercat de les Flors (Barcelona), Teatre de l’Escorxador (Lleida), Teatre Principal (Olot), Teatre Municipal (Benicàssim), Teatre Clavé (Tordera), Teatre-Auditori (Sant Cugat), Teatres de Tarragona i Teatre-Auditori (Granollers).

Enguany el festival celebra els seus 10 anys de vida i per tant, serà una edició molt especial: s’hi han sumat dos teatres més del territori català (Granollers i Tarragona), el darrer cap de setmana del festival tindrà lloc una gran festa de celebració d’aquests 10 anys (22 i 23 de novembre al Mercat de les Flors) i s’ha apostat per una programació més internacional que mai.

El festival mostrarà treballs de Quebec (Édredon de la companyia Les Incomplètes), Brasil (El meu jardim de Grupo Sotovento), França (Entre deux pluies de la Compagnie ak entrepôt), Holanda (Kleur de Dansmakers Amsterdam), Alemanya (Primo d’Alfredo Zinola-Felipe González).

Un certamen singular i únic pel format i propostes d’espectacles (pensats i creats expressament per a nens de 0 a 5 anys) i la seva posada en escena, que esdevé exclusiu com a festival d’arts escèniques per a nens de fins a cinc anys.

Enguany el festival produeix un espectacle de creació pròpia, Little Night, amb motiu dels 10 anys. Es podrà veure a la sessió inaugural (8 de novembre) a Sabadell i a diferents teatres del territori. Una intensa experiència audiovisual interactiva, on el terra serà una gran pantalla on es projectaran una explosió d’imatges i sons estimulants que faran molt participatiu el muntatge.

Als nens i nenes se’ls vestirà de blanc (per a poder projectar les imatges a la roba) fent l’espectacle molt especial. Juga amb imatges suggerents, que estimulen els sentits, que provoquen el joc dels nens, que canvien de forma i colors quan se les toca, quan se les persegueix. El muntatge ha estat creat per a nens de 18 mesos a 3 anys.