El meu llit de Zinc

La nova producció del CAER, es podrà veure al Teatre Fortuny del 19 al 22 de juny

La nova producció del Centre D’Arts Escèniques de Reus es titula ?El meu llit de zinc (My Zinc Bed)? un text contemporani -2000- de David Hare. Un muntatge dirigit per Ferran Madico i interpretat per David Selvas, Andreu Benito i Cristina Genebat.
És una reflexió sobre les addiccions, que mostra com tots som addictes a alguna cosa i, fins i tot, addictes a no ser addictes.
Per a Hare, L’addicció encaixa amb la seva preocupació per L’individu i la seva posició dins el sistema econòmic i social de les coses. La seva preocupació per la addicció és una variant de les seves reflexions existencials sobre la naturalesa de L’individu contemporani en un món despietat i tenebrós.
Un empresari en crisi, Victor Quinn, un ex-revolucionari que arriba a convertir-se en un magnat D’internet, és L’eix D’aquesta contundent obra, crònica D’un estrany triangle amorós i una reflexió amarga sobre la naturalesa de les addiccions. Paul Peplow, un jove poeta ex-alcohòlic en cura de desintoxicació, és ?adoptat’ per Quinn, que veu en ell una perduda ombra de sí mateix i prova de retornar-li el desig per la vida a través de la seva pròpia esposa, Elsa, a qui va rescatar de L’heroïna, amb qui construirà, a les portes de la mort, una inusitada família.

Etiquetes:
,