El MNAT explora nous formats amb una exposició de quatre artistes

De la memòria a la creació. L'ordre i el caos al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona

Amb ‘De la memòria a la creació. L’ordre i el caos’, quatre artistes ?Imma Gibert, Sharon Schaffner, Mayumi Tsukuda i Marisa Perales, D’origen molt divers que treballen de diferent manera i que utilitzen tècniques distintes’ i el MNAT s’han posat D’acord per explorar nous formats en la reflexió entorn al rerefons dels processos històrics i de les seves manifestacions particulars.

En aquest cas, entorn al món de la cultura clàssica romana, al qual estem genèticament i culturalment lligats: és el nostre inevitable referent del qual seria difícil i desenraonat sostreure?ns.

Una nova trobada entre la cultura clàssica romana i L’art contemporani ?expressat en uns gèneres, la joieria i la cistelleria japonesa, no massa habituals en una seu de L’antiguitat’, que ens obre les portes del passat per viatjar pels seus territoris esdevinguts referència per a les quatre creadores que han desplegat una mena de tapís tramat amb or, plata, fibres vegetals, pedres, os, ivori, perles… que no deixa de sorprendre?ns: un tapís en què estan cabdellats coneixements i imaginari de L’antiguitat clàssica.

L’exposició es podrà visitar fins al 3 D’octubre de 2010, període per al qual s’han programat tot un seguit D’activitats dirigides a diferents tipus de públic.

Foto: DivesGallaecia a Flickr

Etiquetes:
,