El MNAT programa diferents activitats per aquest Nadal

Dins del programa Nadal al MNAT! 2014-2015, dirigit als nens i nenes, el museu proposa un viatge a la màgia de la fotografia

El dimarts 30 de desembre del 2014 i divendres 2 de gener de 2015, es podrà gaudir d’un recorregut per l’exposició “M. Ardan, gran viatger del segle XIX”, que permetrà apropar-se a l’evolució de la fotografia com a eina per a mirar, captar imatges i difondre allò que veiem.

Un recorregut que permetrà conèixer des de la càmera obscura, la càmera estenopeica, els diferents procediments de revelat i de fixació de les imatges, en una evolució que ens ha portat fins a l’actualitat, on la fotografia és una eina quotidiana en la relació amb el món.

Es farà una càmera obscura i es realitzarà un recorregut per les sales del museu, per proposar entre tots el nostre “viatge” a través de les imatges triades.

A més a més, el diumenge 28 de desembre a les 12:00h, per al públic general, el MNAT ofereix una visita comentada a l’exposició “M.Ardan, gran viatger del segle XIX”.

Una exposició de Xavier Mulet, presentada pel MNAT, fins al 25 de gener de 2015 en el marc del Festival Internacional de Fotografia SCAN A través de Monsieur Ardan, pseudònim amb què va signar la seva obra aquest misteriós personatge, ens presenta, des d’una visió introspectiva, la societat, la ciència i la cultura del segle XIX, mitjançant els estudis i les fotografies realitzats en algunes de les seves “expedicions geogràfiques i viatges a llocs remots i desconeguts”, que es recullen en aquesta mostra.