El món a través dels ulls dels nens

L'obra ?El museu del temps' va ser nominat al premi Max al millor espectacle revelació

La sala petita del TNC acull des del 26 de novembre i fins el 20 de desembre L’espectacle ?El museu del temps’, un recull D’històries reals de nens i nenes. L’espectacle està dirigit per Fernando Bernués i Laura Useleti.

Quins tresors amaga el museu del temps’ La companyia valenciana Albena Teatre i la basca Tanttaka Teatroa proposa una excursió per un museu que existeix realment i que es troba, com alguns records enterrats en la infantesa, amagat sota terra per tot el món.

L’espectacle parteix D’un projecte D’Antonio Portillo i recull històries reals de nens i nenes que, relatades amb una sensibilitat extraordinària, ens aproparan sense prejudicis i amb una mirada lúcida a la visió que els més menuts tenen del món. Una reflexió sobre el pas del temps, la persistència de la memòria i la importància del record, on els objectes, les olors, evoquen instants i vivències del passat.

El museu del temps, nominat al premi Max al millor espectacle revelació, sedueix per la varietat de les històries que s’hi expliquen. Històries que viurem durant L’espectacle, i que el públic infantil podrà reviure després de la representació teatral.

Etiquetes: