El multi instrumentista Nord-americà Scott Robinson a Barcelona

Robinson enregistrarà un nou disc amb el quartet de Joan Chamorro

Scott Robinson és un dels multi instrumentistes més versàtils de L’actualitat. Ha tocat el saxo tenor amb l’orquestra de Buck Clayton, la trompeta amb el quintet de Lionel Hampton, el clarinet amb Paquito de Rivera, el saxo baix amb la New York City Opera, interpretant qualsevol estil de musica imaginable, i tocant instruments inhabituals com el theremin o l’oficleid.
Ha treballat en nombroses ocasions interpretant musica de cinema, a la radio, a la televisió, i la seva discografia inclou gairebé 200 títols.Com a instrumentista i com a líder, ha rebut nombrosos ha rebut diversos premis Grammy. Actualment treballa al seu estudi laboratori de recerca sonora, on coL’lecciona i construeix una inimaginable quantitat D’instruments i aparells sonors. És un músic respectat a tots els camps jazzístics, des del tradicional fins a L’avantguarda, coneix les arrels, i alhora és un aventurer arriscat. Això L’ha portat a actuar a escenaris de tot el mon.

Aprofitant la seva estada a Barcelona, on enregistrarà un nou disc amb el quartet de Joan Chamorro, actuarà amb la Barcelona Jazz Orquestra a la Sala Apolo, interpretant amb el saxo baríton grans clàssics del Jazz.

Etiquetes:
,