El Museu D’Art Modern de Tarragona acull L’exposició ?In Situ?

La mostra, de Sebastián Fabra, és un recorregut de L'obra antiga a la contemporània

La inauguració de L’exposició ?In Situ?, de L’artista riojenc Sebastián Fabra, va ser el ahir al vespre i va anar a càrrec del president de la Diputació de Tarragona Josep Poblet i Tous.
La proposta ?In situ? neix D’allò ocult i revelador propi del procés creatiu i s’instaL’la en un escenari a mig camí entre la utopia i la realitat. Aquest escenari és un recorregut per qüestions i reflexions, sobre L’obra mateixa i la seva posada en comú com a document, còpia i reflex de la nostra realitat.

?In Situ és un recorregut de L’obra antiga a L’obra contemporània i viceversa, mitjançant obres pròpies, obres D’altres, obres impròpies, totes obres nostres, en el lloc mateix on té lloc alguna cosa? explica L’artista.

Sebastián Fabra va néixer a Logroño el 1970. El 2001 va formar part de la coL’lectiva d’artistes riojans ? XYZ o XIZ? a Amós Salvador, el 2004 va participar en ?ActuaL’ i en ?Art a la terra?, el 2005 va protagonitzar la mostra de Sajazarra; ha exposat en coL’lectives a Barcelona París i Tànger, va penjat una obra institucional al Parlament de La Rioja.

Etiquetes: