El Museu D’Art Modern de Tarragona celebra el ?Dia Internacional dels Museus’

La ?Joia del Museu? D'enguany és L'obra ?Summer 2005?, de Javier Muro

El Dia Internacional dels Museus, que enguany està dedicat a ?Museus i Turisme? es celebrarà el pròxim dilluns. Per aquest motiu el Museu D’Art Modern de Tarragona ha organitzat un seguit D’activitats commemoratives per aquest cap de setmana.
Les activitats que habitualment es proposen en una diada com aquesta, es basen en seleccionar una peça del Museu i mostrar-la com la Joia del Museu. Aquesta obra ha de tenir una significació especial per tal de connectar el Museu amb la temàtica proposada per la diada.
La joia del Museu D’Art Modern de Tarragona és: Summer 2005, de Javier Muro, obra guanyadora de la Biennal D’Art amb el XXXIII Premi Julio Antonio D’Escultura, L’any 2006.

A L’entorn D’aquesta obra el Museu ha realitzat un full de sala i una activitat familiar que estarà vigent tot el cap se setmana. D’altra banda, per tercer any, se celebra a L’Estat La nit dels Museus, una iniciativa que convida a visitar el Museu durant el dia D’avui, de les 22:00 h. fins a la 01:00 h., amb una programació gratuïta pensada especialment perquè els visitants puguin gaudir D’una experiència diferent i en un horari poc habitual, en el marc dels Museus.

Entre la programació hi ha una visita comentada a L’exposició temporal ?Mise en scène: último acto?, de David Latorre i una visita a la col·lecció permanent del Museu ?100 anys D’art a Tarragona?.

Etiquetes: