El Museu del Cinema projecta els nominats a millor curtmetratge als premis Gaudí 2014

Demà a les vuit del vespre el Museu del Cinema obre les portes a tothom amb motiu dels curtmetratges finalistes dels premis Gaudí.

El passat 3 de gener l’Acadèmia del Cinema Català va anunciar quines seran les 35 produccions catalanes que competiran pels diferents premis Gaudí en la gala que es portarà a terme el proper 4 de febrer a Barcelona. Entre aquestes produccions es varen anunciar les quatre pel·lícules finalistes en la categoria de millor curtmetratge. Aquests quatre curtmetratges es podran veure al Museu del Cinema aquest dijous, és una ocasió única de gaudir de les millors produccions catalanes en format de curtmetratge del 2013.
El primer dels curtmetratges nominats és Godka Cirka (Un forat al cel) un documental amb guió i direcció d’Àlex Lora i Antoni Tabaldi, produït per Inicia Films. El curtmetratge narra com la jove Alifa observa el cel somalí. Reflexiona sobre el seu dia a dia com a pastora, ella sap que està a punt d’arribar un fet que li canviarà la vida per sempre. Aquest documental ha estat seleccionat per la propera edició del prestigiós festival de Sundance.
La producció d’Escándalo Films La Gallina dirigida pel cineasta d’Ulldecona Manel Raga és la segona de les propostes que es podran veure aquest dijous. Un nen que deixa de ser nen, una mare que va per sempre i un pare que mai deixa de posseir-la, més enllà de la vida. La Gallina és un desig que persisteix en el temps i una rutina devastadora.
Sequence de Carles Torrens, és una ficció produïda per Fortress Feature i distribuïda per Marvin&Wayne-Short Film Distribution que ens explica què passaria si et despertessis un dia i t’adonéssis que tothom ha somiat amb tu.
La darrera proposta que veurem aquest dijous és Wings, un curtmetratge amb guió i direcció de José Villalobos, produït per Full Emotions. Aquest curtmetratge ens explica la història d’en Christopher, un músic que s’està preparant per a un dels concerts més importants de la seva carrera. Ell sap que no pot cometre cap error, és per això que es fa càrrec de tots els detalls. Moltes hores de treball són necessàries per tenir tot a punt per a un concert d’aquestes magnituds . Aquesta nit ell sap que ha de ser més precís i que ha d’estar més preparat que mai.