El Museu del Cinema s’adhereix a la #MuseumWeek

La iniciativa que pretén, durant la setmana del 23 al 29 de març, posar en relació i fomentar el diàleg entre usuaris i museus d’arreu del món a través de Twitter

Els museus d’arreu del món s’han unit per organitzar una experiència interactiva única: la #MuseumWeek. La Setmana dels Museus serà una setmana en què s’utilitzarà la xarxa de microblogging Twitter per posar en contacte els museus amb persones interessades amb l’art, la història, la ciència i la cultura en general i també per fomentar el diàleg i la interacció entre usuaris i equipaments museístics.

De moment 1.800 museus d’arreu del món ja han confirmat la seva participació a la iniciativa i el Museu del Cinema en serà un. Amb aquesta proposta el Museu podrà oferir als seus seguidors aquest projecte multicultural, podrà descobrir noves persones interessades en la institució i podrà gaudir d’una conversa més àmplia amb aquelles persones que comparteixen els seus interessos.

La setmana va arrencar ahir dilluns 23 de març, i es tancarà el diumenge dia 29. Cada dia de la setmana estarà dedicat a una temàtica determinada. Per poder seguir les converses es facilitarà l’etiqueta #MuseumWeek i una altra etiqueta per cadascuna de les temàtiques. Avui, dimarts 24 de març, és el torn dels records amb l’etiqueta #souvenirsMW; el dimecres 25 l’arquitectura en serà protagonista (#architectureMW); el dijous 26 els usuaris recorreran a la inspiració (#inspirationMW), el divendres a les activitats familiars amb el hashtag #familyMW, el dissabte hauran de compartir el que més els ha agradat del museu amb l’etiqueta #favMW, i el diumenge (#poseMW) serà el moment de fer “memes” i “selfies” amb els museus com a teló de fons.

El Museu del Cinema realitzarà cada dia piulades referents a cadascuna de les temàtiques per iniciar i fomentar les converses i la participació.