El Museu del Port de Tarragona aposta per la sostenibilitat

l 13 i 14 de novembre el Port organitza un taller familiar i una ruta de natura

Redacció.- La Setmana de la Ciència s’adreça a tots els públics i té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves. En el marc de la Setmana de la Ciència s’organitzaran tot un munt d’activitats de disseminació de la ciència arreu del territori català. Jornades de portes obertes, activitats virtuals, exposicions, tallers científics…, una gran oferta científica amb diferents formats a l’abast de tothom.

Sota aquesta premissa, la primera proposta del Museu del Port es durà a terme el dissabte 13 de novembre a les 17 hores, sota el títol ‘Un mar de peixos: El menjabrossa’. Es tracta d’un taller familiar on es reciclen envasos de plàstic d’ús quotidià amb els què dissenyaran un peix ben original que es dirà ‘Menjabrossa’. Un peix que ja forma part de la cultura sostenible del Museu i amb el qual la canalla hi juga, vesteix i dissenya desplegant tota la seva creativitat i imaginació. Aquesta activitat forma part de la línia de conscienciació per preservar el medi ambient, un taller de reciclatge, a més a més, molt marítim que dona una segona vida a materials que tothom té a casa. Per a més informació es pot seguir l’enllaç de l’activitat a l’agenda d’activitats del Port Tarragona https://tuit.cat/DntDZ

La segona proposta serà el diumenge 14 de novembre a les 10 hores. Es tracta d’una ruta de natura sota el títol ‘Animals residents’ guiada amb Ferran Aguilar per conèixer la fauna del nostre litoral, Invertebrats, amfibis, ocells…. un recorregut experimental per realitzar la recerca d’animals. Un recorregut que començarà a la platja l’Arrabassada fins a la Savinosa de Tarragona. Per a més informació segui aquest enllaç https://tuit.cat/fp8P5.

Es recorda que per a participar en les activitats es pot enviar un correu electrònic a l’adreça museuport@porttarragona.cat o bé trucar al telèfon del Museu del Port 977 259 434.

26a Setmana de la Ciència i la sostenibilitat

Un any més el Port de Tarragona, sota la seva marca cultural, Moll de Costa vol participar i oferir un seguit d’activitats d’un esdeveniment en l’àmbit de tot Catalunya.

Amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de l’Economia Creativa per al Desenvolupament Sostenible, de l’Any internacional de les Fruites i Verdures, de l’Any Europeu del Ferrocarril i del Centenari de Naixement del Servei Meteorològic de Catalunya, enguany la Setmana de la Ciència se centrarà en el tema de la sostenibilitat.