El Museu D’Història de Catalunya complementarà L’exposició sobre la Nova Cançó amb recitals dels seus protagonistes i nous grups

Als concerts hi actuaran Sisa, Pi de la Serra, Toti Soler, Joan Isaac i el Grup de Folk

El Museu D’Història de Catalunya ha programat, com a complement a L’exposició “La Nova Cançó, La veu D’un poble, sobre la història D’aquest fenomen musical”, un cicle de recitals a la terrassa amb actuacions de cantants de la Nova Cançó i nous intèrprets hereus del moviment.

Als recitals de la terrassa, que es faran tots els dijous de juliol i agost i el 2 i 10 de setembre, estaran protagonitzats per cantautors clàssics com Jaume Sisa, Quico Pi de la Serra, Toti Soler, Joan Isaac, Francesc Burrull i el Grup de Folk i nous intèrprets com Roger Mas, Sanjosex, Mazoni, Anna Roig i L’Ombre de Ton Chien i Miquel Lladó. Seran un total D’11 concerts al preu de 4 euros i amb reserva prèvia. El tiquet D’entrada al concert permetrà la visita a L’exposició el mateix dia de cadascuna de les actuacions.

El MHC, el CONCA i L’SGAE col·laboren en la reedició D’Enderrock Discos de Homenatge musical als Setze Jutges, harmonitzat per Francesc Burrull que oferirà un recital a la terrassa el mes D’agost.

Etiquetes: