El Museu Marítim de Barcelona es vesteix de llums i colors

Comptarà amb actuacions musicals en directe a càrrec de les formacions musicals Vozes i Fundació Catalònia

Redacció.- El Museu Marítim de Barcelona s’omple de llums i música en viu amb un recorregut pensat per a tota la família aquest Nadal. Mar de Llums de Nadal, que és com es diu aquest nou espectacle lumínic, va començar ahir 1 de desembre i conclourà el 8 de gener del 2023. Sis setmanes d’espectacle amb què el recinte del museu es convertirà en una màgica postal nadalenca gràcies als milers de punts de llum que il·lusionaran a petits i grans. I l’espectacle ja ha exhaurit les entrades per al seu primer cap de setmana, els dies 3 i 4 de desembre.

El lloc escollit per a aquest nou espectacle és el Museu Marítim de Barcelona, ​​que forma part de l’edifici monumental de les Drassanes Reials de Barcelona, ​​considerat Monument Històric Artístic des del 1976. Aquest espai històric i emblemàtic es transformarà aquest Nadal en un conjunt lumínic i musical inspirat en el mar, degut a la seva localització, i als elements típics d’aquest període festiu.

Una nova experiència de llums i música en directe que submergeix els assistents a la màgia del Nadal
El públic pot gaudir d´un passeig familiar, en parella o amb amics entre llums i música a través d´aquest recorregut nadalenc que estarà obert des de les 18.00 h fins a les 22.00 h de dilluns a diumenge. L’itinerari comença al jardí del museu, convertit en un lloc màgic inspirat en el mar. La ruta segueix a l’interior de l’edifici, on s’ubiquen les galeres principals i històriques i on hi ha l’escenari, on actuaran les formacions musicals VOZES (una escola de vida i un projecte músico-social per a més de 700 nens i nenes de Nou Barris, Sant Andreu i Besòs) i Fundació Catàlonia (que presten serveis que satisfan les necessitats de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn de conducta i/o situació de vulnerabilitat).

La ruta avança cap als jardins del Baluard, que formen part de l’antiga muralla de la ciutat i que tenen com a element fonamental el portal de Santa Madrona, l’únic bastió de la muralla que es conserva i que data del segle XIV. Són un dels darrers secrets de Barcelona, ​​i visitar-los a Mar de Llums de Nadal és una vivència única i totalment exclusiva, ja que estaran oberts en exclusiva per a l’espectacle i estaran decorats amb elements nadalencs de manera que es recrearà un bosc que captivarà a tots els públics.

Música en directe cada dia
La formació musical Vozes i la Fundació Catàlonia protagonitzen els concerts que es duran a terme cada dia, des de les 18.00 h, a l’interior del museu i que estan pensats per a totes les edats.

La música en viu forma part de l’objectiu d’aquest espectacle de crear un ambient alegre i festiu, on també hi haurà espais per fer fotografies. L´esdeveniment, a més, inclou servei de cafeteria, que estarà oberta des de l’ inici de l´esdeveniment i fins a les 21.00 h de dilluns a diumenge.

Les entrades generals costaran de dilluns a dijous 12 euros, i de divendres a diumenge i festius, 14 euros. Els preus preveuen descomptes per a famílies, menors de 18 anys i jubilats.