El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona participa en ?La Nit dels Museus’

Prop D'uns 3200 museus D'uns 40 països europeus van participar en L'última edició de la iniciativa francesa.

La Nit dels Museus que enguany es celebra el 14 de maig, és una iniciativa francesa, que aquest any compta amb el patrocini del Consell D’Europa i de la UNESCO. A la darrera edició prop de 3200 museus D’art, D’etnografia, D’història i de ciències, D’uns quaranta països europeus hi varen participar, units al voltant D’aquesta nit tan especial, obrint portes en horari nocturn.

L’objectiu és facilitar L’accés a les seves col·leccions en horaris no habituals per a redescobrir-les en una vista insòlita, acompanyada, en alguns casos, D’activitats complementàries.
 
El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona celebra la seva 5a. participació oferint diferents activitats als seus centres. Entre altres, el Museu tarragoní ofereix el concert ?Odi et amo?- A càrrec de Laura Rodríguez, Maike Burgdorf, Anna Casadamunt i Mª Àngels Gutiérrez-, L’itinerari ?El teatre de Tàrraco? i L’exposició ?Desc-obrim el teatre! Una proposta creativa i de col·laboració?.

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona participarà també en el Dia Internacional dels Museus 2011, que es celebrarà el dimecres 18 de maig sota el lema  “Museus i Memòria”, en motiu del qual organitzarà una jornada de portes obertes a tots els seus centres que es podran visitar de manera gratuïta en L’horari habitual, amb L’objectiu de que els visitants puguin descobrir i redescobrir la memòria individual i col·lectiva.

Etiquetes:
, ,