El Niño de la Hipoteca com a Grup del Mes a La Mirona

La formació presenta el seu nou projecte arrancat durant l'any 2008

El pròxim dissabte 14 de novembre El Niño de la Hipoteca actua a La Mirona com a Grup del Mes de Novembre.

El Grup del Mes sorgeix de les Cases de la Música amb L’objectiu de donar oportunitats als nous talents i canalitzar propostes que, en aquests moments, es poden obrir camí si compten amb el suport necessari. Aquesta iniciativa permetrà que un grup actuï durant el mateix mes a les cinc Cases de la Música: Mataró, L’Hospitalet, Salt, Manresa i Terrassa.

Es treballa amb grups emergents, els noms dels quals ja sonen dins la nostra escena però encara no tenen un gran poder de convocatòria. Ho farem des de la qualitat musical i amb un treball de difusió integral vinculat als mitjans de comunicació del nostre país que, com les Cases de la Música, aposten per la música de base. Amb tot plegat, es vol oferir una visió conjunta de L’escena musical catalana més nova i actual.

En el cas del proper dissabte, El Niño de la Hipoteca ens presenta el seu nou projecte, arrancat durant L’any 2008, produït per Miguel Pino i Javi Martín (baixista d’Ojos de Brujo) i editat sota el segell “Niño de la Hipoteca Records”.

Etiquetes: