El nou espectacle de T de Teatre i Pau Miró arriba aquest cap de setmana al Teatre de Salt amb les localitats exhaurides

Les funcions de Dones com jo al Teatre de Salt seran les primeres a les comarques gironines després de l’estrena de l’espectacle a Barcelona

Aquest dissabte 29 de març, la companyia T de Teatre presentarà al Teatre de Salt el seu darrer espectacle, Dones com jo, escrita i dirigida per Pau Miró, en el que serà l’estrena del muntatge a les comarques gironines, després de la seva presentació al Teatre Romea de Barcelona el 23 de gener passat.

Dones com jo és una comèdia aparentment amable i divertida que es transforma en una peça d’humor negre amb suspens, un text sobre la crisi, tan econòmica com personal, que farà que les protagonistes del muntatge, les actrius de T de Teatre, es replantegin moltes coses.

L’obra narra la història de quatre dones que es van conèixer fa anys en un grup de teràpia. La història comença quan una d’elles decideix abandonar marit i família i instal·lar-se en un pis amagatall que tenen compartit. Però quan sembla que tot seguirà un plàcid camí, l’obra fa un gir insospitat.

La situació de crisi econòmica topa amb la situació de crisi personal dels personatges ja que l’horitzó dels 50 anys els provoca una certa sensació d’abisme. Les quatre intentaran lluitar contra això, però no és tan fàcil com sembla, o com voldrien.

La tercera part de la trilogia de Pau Miró

Dones com jo és la tercera part d’una trilogia sobre la crisi generacional que ha escrit i dirigit el dramaturg Pau Miró. La primera va ser Els jugadors, que s’ocupava dels homes que s’apropen als 60, i la segona Un refugi indie, que s’acostava als joves de vint-i- pocs. Les dues peces van ser estrenades en el marc del Festival Temporada Alta.