El nou festival Sitges Next recull les últimes tendències en comunicació

El festival es celebrarà el 17 i 18 d’abril, amb la presència de Timothy Goodman, Digital Kitchen i Wieden + Kennedy, entre altres convidats internacionals

Sitges acollirà els dies 17 i 18 d’abril la primera convocatòria del Sitges Next, festival internacional d’innovació en comunicació i new media, que neix amb la intenció de reunir les principals indústries creatives de l’àmbit de la comunicació i les noves tecnologies, i de servir d’estímul a la creativitat i el talent tant nacional com internacional. Sitges Next neix amb la voluntat d’esdevenir una cita indispensable per als amants de la comunicació, els talents emergents, l’emprenedoria en new media i la nova societat dels mitjans, de la qual en formem part. El Festival permet cobrir, al mateix temps, el buit que existia a Catalunya en festivals de publicitat aprofitant les sinergies i capacitats que ofereix Sitges com a seu del Festival de Cinema i d’una quinzena de festivals culturals de diferent ordre.

Sitges Next és una iniciativa de l’Ajuntament de Sitges i el Departament de Cultura a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i està organitzat per la Fundació Sitges – Festival Internacional de Cinema de Catalunya i ofereix una nova perspectiva que representi el gran canvi produït en el món de la comunicació, on la tecnologia, les dades i el new media han donat peu a noves solucions creatives. 

L’edició “0” de Sitges Next comptarà amb una programació estructurada en vuit conferències i dos workshops, realitzats per professionals internacionals de primera línia, així com un seguit d’activitats paral·leles i la creació d’uns premis que reconeixeran la tasca innovadora de creatius d’arreu del món. La programació del Festival es distribueix en tretze categories: Brand Content, Storytelling, Mobile, Media & Technology, Social Media, Broadcast, Innovació, Emprenedoria, Transmedia, ADFantastic, Emerging Talent i Academy.

Els espais de Sitges dedicats al Festival seran el Cinema Prado, l’hotel Medium Sitges Park i el Palau de Maricel, tres emplaçaments situats al bell mig de la vila i entorn els quals giraran la programació i les activitats paral·leles.