El Panoràmic, festival de Cinema, Fotografia i més celebra la 5a edició

Del 14 d’octubre al 28 de novembre de forma simultània a Granollers i Barcelona

Redacció.- El Panoràmic, festival de Cinema, Fotografia i més celebra la seva 5a edició del 14 d’octubre al 28 de novembre de forma simultània a Granollers i Barcelona. El festival, que pretén ser un punt de trobada entre la imatge fixa i la imatge en moviment, amb disciplines que van de la fotografia al cinema, el vídeo, la instal·lació i altres pràctiques visuals contemporànies, comptarà, com sempre, amb exposicions, projeccions, debats, tallers i conferències en diferents espais culturals de les dues ciutats.

La temàtica d’enguany del festival és “Incertesa, Atzar, Predicció”. Totes les creacions artístiques presentades al Panoràmic giraran al voltant d’aquests tres conceptes, debatent, interrogant, reflexionant o obrint noves vies d’investigació que defugin de la representació de la realitat i projectin futurs possibles.

Panoràmic està organitzat per Grisart, i promogut per l’Ajuntament de Granollers i Roca Umbert Fàbrica de les Arts. La direcció del festival està formada per Joan FontcubertaLaia Casanova i Albert Gusi, i disposa d’un comitè assessor format per Mercè AlsinaAndrés Hispano i Fèlix Pérez-Hita. Panoràmic també compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona i de l’Institut de Cultura de Barcelona. Així mateix, Museu de GranollersFundació MapfreFundació Foto Colectania i l’Arts Santa Mònica coprodueixen algunes de les activitats del festival.