El pianista serbi Mihajlo Zurkovic oferirà un programa sobre els dos grans romàntics del piano

La 14a edició del Festival de Música de Sant Pere de Rodes s’inaugura amb un ple absolut a l’auditori del conjunt monumental

Després de l’exitós tret de sortida del passat dissabte amb el prestigiós flautista català Claudi Arimany, la 14a edició del Festival de Música de Sant Pere de Rodes continua el proper cap de setmana al monestir del conjunt monumental amb l’actuació del virtuós pianista Mihajlo Zurkovic. Aquest serà el primer dels recitals per a piano sol, un dels instruments més seguits i apreciats en el món de la música clàssica. 

Guanyador de dos dels concursos pianístics més importants: el concurs Chopin de Varsovia o el concurs Dinu Lipatti, el pianista serbi Zurkovic oferirà el proper dissabte 19 de juliol un programa titulat “Chopin vs Liszt”, ja que es podrà escoltar, a través de les grans obres de tots dos autors, els trets comuns i les diferències entre els dos grans romàntics del piano per excel·lència. 

Un dia abans, divendres 18 de juliol, en el marc del Festival OFF, tindrà lloc a l’església de Port de la Selva l’actuació estel·lar de Judit Nedderman amb “Intimíssim”. 

L’auditori del monestir de Sant Pere de Rodes es va omplir de gom a gom en la primera de les actuacions del festival a càrrec del flautista Claudi Arimany i el pianista Michel Wagemans. La música d’aquests artistes va entusiasmar a tots els assistents. A més de ser d’alta qualitat, van escollir un programa que va fer vibrar al públic, a qui van agrair amb fins a tres bisos.