El Portafolio Night, la trobada de creatius publicitaris més gran del món, arriba a Barcelona

L'escola Complot, amfitriona de L'esdeveniment, reunirà la nit del 8 de maig als grans noms de la publicitat

Barcelona acollirà la segona edició a Espanya del Portafolio Night, un esdeveniment internacional que reuneix als grans publicitaris del país.
La trobada es celebra simultàniament la nit del 8 de maig a 21 ciutats: Amsterdam, Auckland, Barcelona, Boston, Buenos Aires, Chicago, Hong Kont, Estambul, Los Àngeles, Londres, Melbourne, Miami, Montreal, Nueva York, Québec, San Francisco, Sao Paulo, Singapur, Sydney, Toronto y Vancouver.
Portafolio Night reunirà als directors creatius amb més reputació del món a cada una de les seves seus amb L’objectiu de que realitzin les revisions dels books dels estudiants i aspirants que s’inscriguin al certamen. Es tracta D’un canvi profund en el format de les entrevistes de feina convencionals i una nova manera de buscar feina, ideada pels publicistes a iniciativa dels propis juniors.
A aquesta edició hi particiraran 105 juniors i 35 creatius de les agencias DDB (responsables de marques com Audi i Volkswagen), Tiempo BBDO (creadors de ?Amo a Laura? o el robatori de la cadira de Zapatero), Sra Rushmore (responsables de les campanyes de L’Atlètic de Madrid) o Leandro Raposo (creador de la recordada campanya ?Gueropa? de Renault), entre altres.
Igual que al 2007, la seu de Portafolio Night a Espanya serà L’escola de creatius Complot, ubicada a una antiga fàbrica del barri del Poble Nou de Barcelona. El projecte està liderat pels dos directors creatius fundadors D’aquesta escola, Dan Peisajovich i Yvonne Gindre. La trobada va néixer fa sis anys, quan un grup de Juniors va prendre la iniciativa de trancar els murs que els separaven dels líders de les agencies. Portafolio Night es va convertir en una oportunitat única per totes les agències implicades en el sector de la publicitat que, per una nit, deixen de ser simples proveïdors de la indústria per passar a tenir una participació activa.

Etiquetes:
,