El Pot Petit i la Black Music Big Band protagonitzen el Petit Embassa’t

El grup de música dedicat a la creació i producció artística per a públic familiar actuarà al Parc Catalunya de Sabadell el pròxim 9 de juny

Redacció.-El pròxim diumenge 9 de juny a les 18 h, el Petit Embassa’t ofereix una de les poques dates a Catalunya en què El Pot Petit actuarà amb la Black Music Big Band, en una jornada dedicada als més petits de la família.

A ritme de big band, en Pau i la Jana, les ànimes de la formació El Pot Petit, reben la visita de molts dels seus amics. Una festa molt animal que els infants podran viure amb els i les integrants del Pot Petit, la deliciosa Melmelada Band i, a més a més, els músics i músiques de la Black Music Big Band, un projecte de soul i funk nascut a les comarques gironines i que aplega grans talents joves dedicats a la interpretació de la música d’arrels negres. Entre uns i altres sumen sobre l’escenari prop d’una trentena de músics tocant en directe.

El Pot Petit és un col·lectiu musical dedicat a la creació i la producció d’espectacles i propostes per a públic familiar de tota mena. Combinen llenguatges com la música amb els titelles, el teatre i l’humor. I, amb els personatges que inventen, tant fan una cançó com editen un llibre il·lustrat o en fan un vídeo.

La Black Music Big Band és la primera big band escola de les comarques gironines especialitzada en el que s’anomena música negra, en què el funky i el soul són els principals estils La Black Music Big Band composta per 33 músics menors de 25 anys, inicia el seu treball l’any 2016 amb l’objectiu de crear un espai on joves intèrprets hi trobin les condicions per desenvolupar i complementar la seva formació musical.

El Festival Embassa’t

L’Embassa’t és un festival de música independent del Vallès que se celebra anualment des del 2009 a Sabadell (Barcelona). En els darrers anys ha esdevingut un punt de trobada imprescindible pels amants del pop-rock, la música urbana i l’electrònica en directe. El cartell presenta, any rere any, una acurada selecció musical que descriu el bo i millor de cadascuna de les escenes, convertint-se en una parada obligatòria per molts artistes dins del circuit català de festivals. Al llarg de quinze edicions, els seus escenaris han acollit i descobert artistes com Julieta, Rigoberta Bandini, Manel, The Tyets, Mishima, Cariño, Mujeres, DJ Maadraassoo, entre d’altres.

L’edició 2024 ha tingut lloc del 16 al 19 de maig al Parc Catalunya, un espai a l’aire lliure al centre de Sabadell, on els assistents poden gaudir dels concerts enmig d’un entorn natural i sense massificacions, ja que l’experiència dels visitants i el respecte a l’entorn són la raó de ser del festival.

Foto: David Chao

Etiquetes: