El primer festival de barbacoa i música de Barcelona tindrà lloc aquest octubre al Poble Espanyol

Entre l’1 i el 4 d’octubre el Poble Espanyol acollirà aquesta gran festa a l’aire lliure que inclourà activitats per a nens, joves i adults

Les hamburgueses, els hot dogs i les costelles a la barbacoa seran els grans protagonistes… però no els únics. Una bona barbacoa no ho és si no s’acompanya de bona música i molta diversió. Per això,  els assistents a aquesta trobada única podran veure en acció diverses bandes tribut a grups emblemàtics del rock internacional: Manel Fuentes&The Spring’s Team (tribut a Bruce Springsteen), Smoking Stones (tribut a The Rolling Stones), The Bond Scott Band (tribut a AC/DC), Willy and the poor boy(tribut a Creedence Clearwater Revival) i Al Sanchez & The Elvis Tribute Band (tribut a Elvis Presley). La programació musical es completarà durant els quatre dies amb actuacions de blues en directe i amb diversos DJs.

RIBS&SHOUT inclourà activitats de la mà de Weber, la millor marca de barbacoes i patrocinador tècnic de l’esdeveniment. Una d’aquestes propostes és The King of the Grill, el primer campionat de cuina a la barbacoa en el qual hi podran participar 10 equips. Un jurat encapçalat pels xefs del Weber Team Àlex Suñé i Carlos Fernández, serà l’encarregat de nomenar l’equip guanyador, que 

s’endurà una barbacoa Weber Original Kettle.

També hi haurà showcookings a càrrec dels xefs Paolo Casagrande i Paco Boigues “Pacocinillas” itallers de cuina per a nens i adults amb els quals els assistents aprendran a treure el màxim partit a la seva barbacoa.

La programació del festival es completarà amb competicions de menjar picant i hot dogs, tallers de country en línia, una trobada de country el diumenge 4 a la tarda… i fins i tot un toro mecànic!

L’entrada serà gratuïta per a residents a Catalunya i de 20 a 22h els assistents podran beneficiar-se d’un 2×1 en cervesa.