El primer Festival Victoria x Podcast tindrà lloc en el Teatre Victòria de Barcelona el pròxim 21 d’octubre

10 Podcasts, o live shows basats en Podcast, i 12 hores ininterrompudes, convertiran el Festival en el Rècord Mundial de Podcast en emissió seguida

Redacció.- El pròxim dia 21 d’octubre a les 12:00 h el festival Victòria X Podcast s’iniciarà amb el Live show. De La vida i tal que es podrà veure per primera vegada en un escenari en directe a Espanya. Gran estrena Nacional. Podcast en exclusiva de Podimo Amb Ana Milà i Sebastián Gallego, Guanyadors del Premi Ondas al Podcast Revelació 2023.

Anècdotes, històries d’amor i desamor, moments What the fuck … surrealisme i costumisme, pop i rock, Shakespeare i Chenoa. Per què a tots ens passa lol mateix i, definitivament, és millor això que morir-se. Ana Milà i Sebas tracten temàtiques que els oïdors han anat formulant amb les seves preguntes al llarg del programa.

A les 13:30 h Entiende tu mente, el Podcast de psicologia més escoltat en espanyol que de manera amena explica com funciona la nostra ment. Eines per a entendre’t i entendre’ls. Un nou contingut cada setmana en exclusiva de Spotify. Amb Luis Muiño i Molo Cebrián.

“20 segons per a entendre’t millor”. Una conversa a 3 bandes entre ells i l’espectador.

“Així som” on Luis i Molo comparteixen històries curioses, de les quals després et ve de gust explicar als amics, de les quals extrets d’aprenantatges.

Al Victoria la gent podrà conversar amb els protagonistes del podcast més escoltat en llengua castellana de psicologia i després formar part de l’enregistrament en directe d’un nou capítol.

 

A continuació a 15:00 h El sentido de la birra. Espectacle viu basat en el *Podcast amb Música en directe, Podcast en exclusiva de Podimo en castellà amb Ricardo Moya i un entrevistat. “El Sentido de la Birra Live” és un format adaptat al directe del programa d’èxit de YouTube amb el mateix nom en el qual la música viu i la comèdia formen una part molt important.

És un espectacle de varietats en el qual participen reconegudes personalitats de diferents sectors artístics. En aquest Post-late night hi ha xerrades sobre comentaris que l’espectador ha deixat en els programes.

 

A les 16:30 h arriba CLUB 113, Enregistrament del podcast. Gran estrena nacional. Per primera vegada a un escenari i amb públic a Espanya. Exclusiu Spotify i YouTube. Idioma castellà. 246.000 subscriptors a YouTube i 52 milions visites. Amb Goorgo, Nil Ojeda i Werlyb amb un entrevistat. Club113 neix a través del record dels primers anys a Madrid i convivència de Goorgo, Nil Ojeda & Werlyb, en el seu pis de castellana 113 on van viure situacions absurdes i divertides que han marcat la seva vida per sempre.

Club113 és una marca pròpia que busca portar amb un format disruptiu, anti escaletes i una realització molt dinàmica en el seu canal de YouTube, el saló de la seva antiga casa i les converses existencials o de com arreglar el món des de literalment el sofà, sempre des del punt de vista de tres amics veinteañeros.

 

A 18:00 h arriba el live show Nude Project. Estrena a Espanya. Per primera vegada a un escenari en directe a Espanya. Exclusiu Spotify i youtube. Idioma: Castellà amb Alex Benlloch & Bruno Casanovas.

Tot va començar en una habitació universitària. Era 2018. A Bruno i a Àlex, amb 18 anys, els va unir el propòsit de crear un moviment entre els joves de la seva generació. Van ajuntar 300 euros cadascun i van començar a fer dessuadores. No sols era la roba, sinó el missatge que volíem transmetre. “Tot es pot aconseguir amb passió”. Ara facturen més d’11 milions d’euros i venen les seves peces de roba a més de 200 països de tot el món. Volen canviar la idea percebuda d’èxit. Ens vam adonar que centrar-se en els diners o la fama només per a buscar acceptació, mai seria satisfactori. By artist, for artist. Nude Project és més que una marca de roba streetwear és un estil de vida, una actitud, una plataforma de creació per a creadors.

 

A les 19:30 h La Sotana. Enregistrament del podcast. Amb una entrevista. Exclusiu Ivoox. En català, Andreu Juanola, Manel Vidal Boix, Joel Díaz i Magi Modgi. La Sotana, el podcast d’humor i futbol de referència a Catalunya, els Avengers dels lols, el programa preferit del teu programa preferit presenta la seva edició en viu i en directe. Un programa especial amb les millors seccions i, com no, la tertúlia més estripada, indocumentada i 100% lliure de periodistes de la ràdio catalana. Nosaltres ens posem en ridícul per tu perquè el teu no hagis de fer-ho.

 

A les 20:00 h a l’Escenari Village arriba La Trinae de Radio Primavera Sound

Enregistrament del podcast. Per primera vegada en públic i obert. Idioma: català. Amb Cèlia, la Llum i laMercé.
Ràdio Primavera Sound col·labora amb el Festival i presenta el podcast emergent “La Trinae”. Podcast centènial i LGTBIQ+ a càrrec de 3 dones de menys de 20 anys, entre elles la Llum (Eufòria 2022, presentadora de L’Orgullosa 2023).

En l’actualitat, anar al lavabo és secretiu, íntim i, en resum, un fet que portem amb un cert pudor. En l’Antiga Roma, però, quan les termes públiques eren el centre de l’oci, els lavabos de l’època, la trinae, comptava sovint amb més d’un seient. I era mentre cagaven que els romans entaulaven conversa. Segle XXI, recuperem l’hàbit: som La Trinae, un podcast fet per i per a joves, i ens caguem en tot conjuntament

 

A les 21:00 h El nou paradigma. Enregistrament de podcast. Per primera vegada en directe amb públic Amb Judit Martin i Natza Farré. Exclusiu de Ivoox. Idioma: Català

Podcast que segons les protagonistes “que no feia falta”. Reflexions, humor, i més reflexions de temes actuals o no. L’espectador ha d’estar preparat per a veure una cosa única feta per l’ocasió.

 

A les 22:30 h El búnquer. Espectacle live basat en podcast. Inici de la gira. Exclusiu de Ivoox, en català. Inventors fracassats, assassins psicòpates, dictadors caníbals, artistes borratxos… de tot, pel búnquer ha passat de tot; han tocat les biografies més pintoresques que us podeu arribar a imaginar.Però cert hi ha un petit grup de personatges històrics que són tan delicats que només s’explicaran de manera ‘CONFIDENCIAL’ i el públic haurà de guardar el secret. Brillant, hilarant, còmic, i divulgatiu. A més de les biografies inèdites i irrepetibles, en la gira de “El búnquer” també podrem viure en comunitat les cançons mítiques del programa o la música en directe al piano de “la Nieves”.

 

A les 23:00 h a l’Escenari Village arriba El Centinela del Misterio. Espectacle live basat en el podcast. Arriba per primera vegada a Catalunya. Exclusiu de Ivoox. En castellà amb Carlos Bustos i la Col·laboració d’un expert.

Podcast de culte i referència de misteri. En el Festival la gent pordrá veure una versió basada en el podcast, un directe únic i exclusiu per l’ocasió. Mai ni vist i escoltat abans. Parapsicologia, criminologia i història … t’atreveixes? Estàs preparat per a endinsar-te en el desconegut, en la crònica negra i paranormal?

 

A l’Escenari Village comptarà amb DJ’s en directe de 14:00 a 16:00 i dos podcast: La Trinae y el Misterio del Centinela. Amb accessos gratuït amb l’entrada de qualsevol podcast. Durant el dia es podrà accedir a l’espai Village on la restauració també serà important i al llarg del dia en els tres bars del Teatre Victoria oferiran copes i menjar durant les 12 hores del festival: vermut, còctels (mojitos i sant franciscos), vi i un pica fred i calent. Ala pantalla del Village s’aniran projectant clips de vídeo i creacions artístiques NFT.