El primer ?Llibre Visual de L’Associacionisme CulturaL’

A través de fotografies innovadores es mostra la vida associativa de Catalunya

S?ha presentat el primer ?Llibre Visual de L’Associacionisme CulturaL’. És un compendi en imatges de la gran diversitat D’activitats que es poden realitzar actualment en el marc de les entitats socioculturals catalanes
És una publicació molt atractiva gràficament, pensada per recollir a través D’imatges trencadores, innovadores o curioses la gran diversitat D’activitats que les associacions socioculturals catalanes ofereixen a tota la ciutadania, i reconèixer la seva vitalitat actual i la vigència dels valors cívics i culturals que transmeten. El llibre conté més D’un centenar de fotografies realitzades per una fotògrafa professional durant les visites que va efectuar a més de 120 activitats organitzades per entitats federades, entre els mesos de març i juliol.
Aquesta publicació es distribuirà només a través de les 140 entitats socioculturals federades presents arreu del territori. Qualsevol persona que vulgui adquirir-lo ha de posar-se en contacte amb L’entitat sociocultural federada que tingui més a prop. El llistat D’entitats membres de la FAC es pot consultar a la pàgina web www.ateneus.cat.
La Federació D’Ateneus de Catalunya és L’entitat de segon grau de L’associacionisme sociocultural català. Aplega 140 associacions repartides per tot el territori que, al seu torn, agrupen més de 75.000 persones associades. Treballa des del 1983 per fomentar un teixit associatiu amb un model propi, que realitza una tasca molt important de dinamització cultural comunitària, foment de valors cívics i de cohesió social i de clara vocació pública. La FAC ofereix a les entitats formació de qualitat i serveis de tot tipus, a més de promoure el reconeixement de la seva tasca.