El programa internacional de Temporada Alta estrena la darrera proposta de The Tiger Lillies

La banda londinenca porta el seu Freakshow al Teatre Municipal

El festival Temporada Alta estrena aquest proper dissabte 13 de novembre Freakshow, un espectacle de gran format amb músics, malabaristes i actors que ens porta a un cabaret ple de essers imaginaris i música, de la mà de la banda londinenca de culte The Tiger Lillies, al Teatre Municipal de Girona.

Tiger Lillies són un trio musical del qual s’ha dit que estan dedicats a L’humor obscur o cabaret brechtià gitano. Són un grup anglès inclassificable que han actuat arreu del món, que han estat nomenats als Grammys i que ha obtingut multitud de premis. Freakshow és un espectacle de gran format amb músics, malabaristes i actors que ens porta a un cabaret en què bellesa i lletjor es barregen… Éssers imaginaris i música. Ritme i sorpreses. La banda londinenca de culte The Tiger Lillies realitza una fusió de cabaret berlinès i music- hall avantguardista D’inspiració anarcogitana. Amb les seves cançons còmiques amb un so tan únic busquen penetrar al cos de tots el espectadors amb lletres políticament incorrectes. La banda anglesa toca el tema de la blasfèmia, la bestialitat, la violació, L’assassinat, al voltant D’éssers de L’underground i la marginació.

Martyn Jacques (veu, acordió i piano), Adrian Stout (baix, serra musical i theremin) i Adrian Huge (bateria i percussió) fa vint anys i vint-i-un discs que es van inventar un estil propi (Jacques L’ha definit com a ?cabaret brechtià postpunk?). Se?l pot descriure de moltes maneres, des de music-hall mutant fins a retro-avantguarda, però el més important és L’efecte que produeix la seva música, estranyament optimista i vigoritzadora.

Freakshow, és la segona col·laboració dels Tiger Lillies amb el director teatral Sebastiano Toma, que L’any 2000 ja va dirigir Tiger Lillies Circus; Freakshow és una mena de seqüela, amb una vintena de cançons noves, que se centra exclusivament en els personatges de les fires de monstres (que sovint acompanyaven i formaven part dels circs), una colla de fenòmens tan deformes per fora com per dins, però molt més honestos que nosaltres, que només som deformes per dins i per fora no ho deixem veure.

Amb Marta, la cantant geganta, les siameses Daisy i Violet, o Jake, L’home de les tres cames, Freakshow  transporta a un conte de fades negre i maliciós. Incorrecte, com tot L’humor de L’espectacle.

Etiquetes:
,