El projecte d’INSTINT segueix difonent coneixement amb Eduard Punset presentat per Andreu Buenafuente

“Hay vida antes de la muerte” Eduard Punset presentat per Andreu Buenafuente

Després de reprendre la temporada amb Toni Soler i Albert Sánchez Piñol, INSTINT presenta nova conferència per al proper 30 de setembre a càrrec d’Eduard Punset presentada per Andreu Buenafuente i que porta per títol “Hay vida antes de la muerte”.
La parella televisiva que el 2011 va delectar a l’audiència catalana amb el programa de televisió “Com va la vida” puja a l’escenari del BARTS per parlar-nos sobre la vida de l’home modern.
En aquesta xerrada INSTINT el divulgador científic ens parlarà del món en el que vivim actualment, on tot està interconnectat i tot és immediat. Per a ell, el millor exemple són les xarxes socials. Però, què signifiquen exactament’ Què són en realitat’ Com poden influir sobre el pensament de la vida moderna? Per a Eduard Punset, suggerir que hi ha vida abans de la mort és el punt de partida per parlar sobre els dos grans postulats de la vida de l’home modern: les xarxes socials i la nostra nova noció del temps. Dos paràmetres que estan canviant la nostra manera de pensar i de buscar noves solucions i idees.
Andreu Buenafuente presentarà i dinamitzarà la xerrada, tal i com ja va fer en els INSTINT de Ferran Adrià i Xavier Sala-i-Martín de la temporada anterior.
Amb aquesta i d’altres propostes el cicle de conferències INSTINT, liderat per Andreu Buenafuente i Albert Om, inicia la seva segona temporada al BARTS que rebrà durant el mes d’octubre les xerrades d’Ada Colau el 14 i dels germans Roca el 28.
Per a més informació, venda d’entrades i per veure els millors moments dels INSTINT que s’han fet fins ara, visiteu el web www.instint.tv.