El proper dissabte el Museu Nacional d'Art de Catalunya obre gratuïtament les portes i ens convida a visitar Tàpies proporcionant diferents activitats

La música, el circ i la dansa, juntament amb Tàpies, seran els protagonistes de la nit del museu

El proper dissabte 13 de juliol, el Museu Nacional d’Art de Catalunya obre les portes fins a l’1 h i convida a visitar gratis Tàpies. Des de l’interior i la resta d’exposicions que actualment presenta, en una nit en què hi haurà música, circ i dansa per als visitants en diferents espais del museu. La col·lecció permanent també es podrà veure de forma gratuïta i hi haurà visites comentades de les obres més destacades.
També aquest dia serà el moment de descobrir el nou espai que el museu dedica als Museus d’Art de Catalunya, que funcionarà com una finestra per treure el cap a la resta de l’oferta cultural del territori.
Entre altres activitats, aquesta festa comptarà amb la representació Kamuyot de la companyia It Dansa de l’Institut del Teatre, un espectacle de circ contemporani de l’Ateneu Popular 9barris a la Cúpula i una actuació musical en directe a càrrec de la Marxing band del Taller de Músics.
Especialment per als nens, de 19 a 20 h, el museu organitza el taller de dansa Mirem, en el qual tindran la oportunitat de treballar la mirada a les obres d’art mitjançant el cos i el moviment.
Els assistents podran gaudir d’una oferta gastronòmica especial organitzada per Laie i per aquesta ocasió la Sala Oval lluirà una il·luminació espectacular.

Etiquetes:
, ,