El quadern gris inicia gira per Catalunya amb gran èxit de crítica i públic.

Joan Ollé s'endinsa en el dietari que L'escriptor empordanès va començar a escriure quan tenia 21 anys

El quadern gris, de Josep Pla, dirigida per Joan Ollé, produïda per EL CANAL i el Festival Grec 09 inicia gira per Catalunya després del gran èxit de crítica i públic obtingut en L’estrena el passat estiu al Festival Grec i del seu pas per Temporada Alta 2009.
L’espectacle, produït per EL CANAL i el Festival Grec 09  es podrà veure properament a Canovelles , El Prat de Llobregat (17 abril), Tordera (18 abril), Torelló (23 abril), Roses (24 abril), Terrassa (25 abril), Ripollet (7 Maig), Cardedeu (8 Maig) i La Garriga (16 maig).

Joan Ollé, mestre de les adaptacions literàries- com El jardí dels cinc arbres sobre textos D’espriu estrenat al passat Festival Temporada Alta- s’endinsa en el dietari que L’escriptor empordanès va començar a escriure quan tenia 21 anys i que recull, al llarg D’un any i mig, tot allò que L’envoltava durant la seva època D’estudiant. Palafrugell, Montaigne, L’Ateneu, el color del cel, la carn D’olla, les dones o el tabac són el rerefons D’unes descripcions acuradíssimes que ens arriben en les veus de tres grans actors: Joan Anguera, Montserrat Carulla i Ivan Benet.

Etiquetes: