El reputat emprenedor en sèrie Xavier Verdaguer tanca l'any a l'Espai Armengol de Vilajuïga amb la conferència 'Risc i creativitat per emprendre'

El centre ha programat una vintena d'activitats durant el 2013 que han estat seguides presencialment per 450 persones i a través d'Internet per gairebé 1.300 usua

L’Espai Armengol de Vilajuïga tanca la programació 2013 del centre amb la “Conferència de Nadal’ que enguany serà impartida pel reputat emprenedor en sèrie, Xavier Verdaguer, creador de diverses empreses de l’àmbit de la innovació tecnològica i impulsor d’iniciatives per fomentar l’emprenedoria i la generació de noves idees.
‘Risc i creativitat per emprendre’ és títol de la ponència durant la qual Xavier Verdaguer compartirà les seves experiències professionals i personals amb els assistents i detallarà la seva fórmula de la felicitat professional i personal: un combinat de somnis, creativitat, esforç i risc.
Enginyer informàtic i arquitecte tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya, aquest vigatà nascut el 1972 va posar en marxa a Barcelona la seva primera empresa als 25 anys i, des de llavors, ha creat vàries empreses del sector tecnològic: TMT Factory, BCN Media i Integra Interactive.
Actualment resideix a Silicon Valley, on ara fa tres anys va fundar les empreses Innovalley -dedicada a produir roba intel·ligent- i Seven4Seven -dedicada al desenvolupament de software. Així mateix, a Califòrnia, ha creat el Centre de Creativitat Imagine per a la generació de noves idees que canviïn el món i la vida de les persones que participen en la creació d’aquestes propostes. Així mateix és impulsor de Iniciador Silicon Valley i membre del San Francisco-Barcelona Sister City Commitee, i també és inversor a Lanta Digital Ventures.
L’activitat gratuïta, però les places són limitades. Per a inscripcions, cal complimentar el formulari al web www.espaiarmengol.com
Balanç de l’any
La conferència de Xavier Verdaguer tanca el 2013 a l’Espai Armengol que compleix tres anys de funcionament. Al llarg dels darrers dotze mesos, el centre sense ànim de lucre de la productora i empresa de comunicació Visual13 ha organitzat una vintena d’activitats entre conferències, workshops i activitats infantils. Les propostes programades han registrat l’assitència presencial de més de 450 persones, però també han estat molt seguides a través d’internet. La retransmissió en directe de les activitats i els vídeos de les confereències i worshops penjats al web han rebut un total de 1.281 visites. Això vol dir que una mitjana de 75 persones segueixen ‘virtualment’ cada activitat programada.