El restaurant Mams acollirà un festival d'humor, gastronomia i vi

Sota el nom de Festimams El Xitxarel·lo, menjar, beure i riure

Redacció.- El Mams, acollirà aquest 2017 un festival d’humor, gastronomia i vi. Sota el nom de Festimams El Xitxarel·lo, menjar, beure i riure, se celebrarà durant el primer trimestre d’aquest proper 2017 al mateix restaurant a Arbúcies. En total es preveuen set sopars tertúlia o sopars espectacle, que comptaran amb la presència de set personalitats entre humoristes, periodistes i actors.

Festimams El Xitxarel·lo , gener i febrer

Durant el gener i el febrer, el festival acollirà tres espectacles. El tret de sortida serà el dijous 27 de gener amb un sopar més espectacle amb l’actuació de l’actor i imitadador Pep Plaza. Dues setmanes després, el divendres 10 de febrer tindrà lloc un sopar tertúlia amb el periodista Albert Om. I el divendres 17 de febrer el sopar espectacle serà conduit per l’humorista i actor Toni Albà.

Festimams El Xitxarel·lo, març i abril

La combinació entre sopar + espectacle (50 €) i sopar + tertúlia (30€) es seguirà alternant durant el mes de març i d’abril. El primer sopar serà el divendres 3, un sopar tertúlia amb la presència de Jair Domínguez, seguit per un altre sopar espectacle el dia 10 de març amb el Peyu. El 31 de març es tancarà el darrer sopar tertúlia, amb el periodista i actor Roger de Gràcia. I ja per acabar, se celebrarà l’últim sopar espectacle del festival el divendres 7 d’abril, amb el Sr. Bohigues col·laborador del programa de ràdio VERSIÓ RAC1.

Tots els espectacles començaran a dos quarts de deu en punt i les places són limitades. Si voleu fer una reserva cliqueu aquí reserves@mams.cat o truqueu al 972 16 26 29.

Mams, espai gastroanímic

Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, dos actors als quals els agrada el bon menjar i el bon beure, amb el cuiner Raül Cuadras, professor a l’Escola d’Hostaleria de Girona, i dos socis més, Irene Forts i Carles Planchart van obrir l’espai gastroanímic el 25 d’agost de 2012.

La idea del Mams és ajuntar en un mateix local un celler, els vins del qual són 100% catalans, una botiga de menjars per emportar i un restaurant que proposa una revisió de la nostra cuina tradicional presentant-la en format de tapa. Visiteu el web del restaurant, Mams.