El San Miguel Mas i Mas Festival ofereix a L’agost més de 150 concerts en cinc espais diferents de Barcelona

L'escenari del Teatre Grec és la novetat de la sisena edició de L'esdeveniment cultural i musical D'aquest estiu

El San Miguel Mas i Mas Festival ha programat durant el mes D’agost més de 150 concerts per gaudir dels vespres estivals acompanyats de la millor música en directe. Compta amb cinc actuacions diàries i una gran diversitat D’espais i D’estils.
La Pedrera acollirà excel·lents músics de cambra del nostre país en un escenari de gran riquesa arquitectònica com és L’edifici modernista de Gaudí.

Les escales del Jamboree convidaran a baixar fins al món del jazz amb els músics barcelonins més potents, sense deixar de banda la presència jazzística del panorama internacional.

El cante i el baile aniran de la mà al Tarantos, on la bailaora Olga Llorente pujarà al tablao tres cops al dia durant tot el mes D’agost acompanyada de música en directe.

El Moog serà la seu de la millor música electrònica amb dj?s nacionals i internacionals de primera línia.

I com a novetat D’aquest any, el Teatre Grec s’incorpora al Festival acollint cada dia de la setmana un estil musical diferent: dilluns de jazz, dimarts de funk, dimecres D’indie pop, dijous de rock, divendres de world music, dissabte de flamenc i un final de setmana amb el millor folk del país cada diumenge.

Un esdeveniment cultural i musical que rescatarà de L’avorriment tots aquells que no hagin pogut escapar de vacances, mentre que sorprendrà D’altres que per primera vegada trepitgen la capital catalana. En definitiva, una potent proposta per a tots aquells amants de la música que la viuen en directe, descobrint el potencial D’artistes del nostre país i que, a través D’ells i al seu costat, gaudiran D’un estiu memorable.