El SAT! avança la programació familiar i de dansa de la temporada 2020-2021

L’espectacle de teatre i titelles Sopa de pedres d'Engruna Teatre encetarà oficialment el dia 3 d'octubre la programació familiar

Redacció.- Tancat des del passat 14 de març arran de la COVID-19, el SAT! Sant Andreu Teatre preveu aixecar de nou el teló el mes d’octubre i avança la seva programació per a la nova temporada. Tant pel que fa a la programació familiar com de dansa el SAT!, recupera alguns dels espectacles cancel·lats els darrers mesos amb motiu de la pandèmia i aposta per noves creacions.
La programació familiar arrencarà oficialment el 3 d’octubre amb Sopa de pedres de la companyia Engruna Teatre, una proposta de teatre i titelles que parla de les dificultats que es troba una nena, l’Alma, que es veu obligada a marxar del seu país. De moment s’han concretat 14 propostes familiars al llarg de la temporada, que es podran ampliar en funció de com avancin els esdeveniments. Quatre d’aquestes propostes estan pensades per a la primera infància: Silver Drops de la companyia amb el mateix nom i Tres músics i mil sons de Cia. Pels més menuts, dins del Festival El Més Petit; Nadales per als més menuts, també de la companyia Pels més menuts i Cuida’l de la Cia. Fes-t’ho com vulguis.
Pel que fa a la programació de dansa, s’encetarà el dia 22 d’octubre amb el díptic Bending the walls/Beyond de LAVA companyia de dansa, que estava programat el passat març en el marc del festival Quinzena Metropolitana. El programa dona també el tret de sortida al Festival Dansat que se celebrarà del 22 al 25 d’octubre. En dansa s’han concretat, de moment, 16 propostes, principalment, propostes de creadors i d’altres que formen part de la nova edició del projecte ALIANSAT, un programa dirigit a companyies professionals de dansa i que busca crear sinergies i complicitats per afavorir la creació artística. En aquest sentit, l’ALIANSAT proporciona a les companyies associades residències tècniques amb la complicitat de la Fabra i Coats, així com la creació i difusió de vincles amb altres programadors.
Les entrades es posaran a la venda al setembre.