El saxofonista Riccardo Luppi tocarà a Barcelona

Riccardo Luppi és un dels referents més importants del jazz italià

El saxofonista Riccardo Luppi, el contrabaixista Manolo Cabras i el bateria Oriol Roca actuaran aquest dijous 19 de març (21.00h i 23.00h) al Jamboreede Barcelona. Tres generacions de músics, de procedències i trajectòries ben diferents, es troben sobre L’escenari per explorar, a través de composicions originals, terrenys comuns en el món de la improvisació.
Capitanejant L’equip es troba Riccargo Luppi, un dels referents més importants del jazz italià. Aquest saxofonista i compositor porta des de 1976 a primera línia, compartint concerts i enregistraments ?concretament més de 60 àlbums’ amb figures de la talla de Billy Cobham, Steve Grossman, Bob Mintzer, Kurt Rosenwinkel i Maria Schneider, entreD’altres.

A la base del triangle podrem veure Manolo Cabras, un jove contrabaixista italià amb una gran reputació a L’escena franco-belga, i Oriol Roca, un dels bateries més actius del nostre país. Els dos artistes marcaran la pauta rítmica amb precisió i altes dosis D’expressivitat, acompanyant Luppi en una nit molt especial.

Etiquetes:
,