El segon saló del cinema i les sèries de l'Hospitalet ja escalfa motors

L’organització del Saló del Cinema i les Sèries 2017 ja prepara la segona edició d’aquest esdeveniment impulsat per Cinemaworld i La Farga de L’Hospitalet.

Redacció.-Després de l’èxit assolit en el naixement del saló, amb 20.000 assistents que van visitar La Farga, els seus responsables ja tenen molt encarrilada una segona edició amb més força i novetats importants que captaran de ben segur l’atenció del públic, empreses del sector, guionistes, actors i expositors relacionats amb el setè art. Els robots al cinema i les sèries serà l’eix principal del certamen.

De moment ja són 114 els expositors que seran a La Farga des de canals de televisió com Cosmo TV, AXN, Calle 13 o TNT, que faran projeccions en primícia de les seves darreres novetats, a més de tenir espais interactius de les sèries de renom.

També hi exposaran des d’empreses de marxandatge, productores, plataformes online, llibreries, festivals de cinema, escoles de cinema, marques fotografia i vídeo amb les darreres novetats, entre d’altres.

Com en la primera edició un dels components destacats del saló seran les diferents xerrades, col·loquis i taules rodones sobre cinema amb personalitats com: Javier Olivares, creador del Ministerio del Tiempo, Kike Maíllo, director d’”Eva i Toro”, el director de cinema Juan Cruz i l’actor Roberto Álamo, guanyador d’un Goya. Unes 35 xerrades de temàtiques sobre guió, bandes sonores, robots i cinema, assassins en sèrie en el cinema i les sèries, efectes especials, entre d’altres.

Pel que fa a les taules rodones, activitat gratuïta que obre el saló, enguany seran amb directors, productors i una temàtica d’efectes especials. Entre els convidats hi haurà els directors José Luis Montesinos, Mar Coll, Marc Crehuet i Belén Macías i les empreses DDT Efectes Especials, premiada pel “Laberinto del Fauno”, In Extremis, guardonada amb un Goya, A Contraluz Films o l’Acadèmia del Cinema Català i la Academia del Cine y las Ciencias Cinematográficas.

El Saló del Cinema i les Sèries tornarà a tenir un important espai expositiu amb 6 mostres principals:

Exposició Star Wars: Ampliada respecte la passada edició, estaran les cinc associacions principals sobre aquesta temàtica amb nous continguts.

Exposició Filmoteca: Amb una mostra fotogràfica de personalitats de cinema d’Òscar Fernández.

Exposició Robots: Diferents robots del cinema i les sèries com Terminator, Star Wars, Johnny 5, Maria de Metropolis, Mazinger Z, entre d’altres.

Expocisió SyFy: Materials originals i rèpliques de pel·lícules com Robocop, Blade Runner, V de Vendetta, Regreso al futuro, Freddy Krueger, 300 i més.

Exposició Cotxes: Cotxes com el Gran Torino d’Starsky Hutch, un Dodge Monaco de Blues Brothers, Delorean i un parell d’Aston Martin que apareixen en les mítiques pel·lícules de James Bond com “Alta tensión” i “Quantum of Solace”

Exposició Joc de trons: El municipi d’Osuna, lloc on es va rodar la sèrie, porta diferents materials i una activitat de realitat augmentada.

En el marc de les activitats trobarem un espectacle d’improvisació d’actors a càrrec d’Improshow i també una Slam d’escriptura en viu on els participants escriuran petits relats mitjançant la improvisació, i on el públic assistent hi podrà participar, gràcies a Escritura en Vivo. També hi haurà un taller de caracterització i efectes especials i una networking amb una trobada entre cineastes.

En l’apartat solidari, Verkami en viu consta de 16 projectes que busquen finançament mitjançant crowdfunding amb 1€ per entrada cedit per als diferents projectes.

Tot això i més ho trobarem en la segona edició del Saló del Cinema i les Sèries, que tornarà a ocupar els més de 10.000m2 de La Farga de L’Hospitalet el darrer cap de setmana de gener.

Etiquetes:
, ,