Sismògraf

El Sismògraf clausura la seva setzena edició amb una mirada conscient al context d’emergència climàtica

Ara la mirada està posada als dies 26, 27 i 30 d’abril, que s'estrena el Sismodansa

Redacció.- Durant 4 dies el Sismògraf, el festival del moviment i el paisatge ha presentat una trententa de propostes d’arts vives a les sales, carrers i espais singulars i naturals d’Olot.

En aquesta tercera edició des de la transformació en un Sismògraf més verd, la programació ha presentat propostes nacionals i internacionals, d’entre les quals, cinc estrenes mundials i quatre estrenes a Catalunya, sites en entorns naturals singulars, i propostes íntimes per a pocs espectadors amb diversos passis

L’organització fa un balanç molt positiu d’aquesta setzena edició: s’han exhaurit tots els espectacles que requerien d’entrada i els gratuïts a l’aire lliure han gaudit d’un alt nivell d’ocupació.

Pel que fa a la programació, “alguns no són espectacles fàcils, perquè ens obliguen a mirar allò que incomoda o preocupa en context d’emergència climàtica. Però alhora són propostes amb un focus necessari que cal tenir en compte per qüestionar-nos la realitat que vivim”, assenyala la directora del Sismògraf, Tena Busquets.

El Sismògraf consolida així la seva transformació en un festival situat i conscient: actualitzat, sostenible i fet per a la ciutat i el seu entorn natural.

Ara la mirada està posada als dies 26, 27 i 30 d’abril, que s’estrena el Sismodansa amb una programació artística vinculada al Dia Internacional de la Dansa que tindrà lloc en escenaris singulars de l’espai públic, la biblioteca i el teatre.

Fotos de Martí Albesa

Etiquetes: