'El somni d'una nit d'estiu', de Shakespeare i amb direcció de Joan Ollé, arriba a la Sala Gran

La comèdia de Shakespeare arriba a la Sala Gran del 19 de novembre al 18 de gener

El somni d’una nit d’estiu, la comèdia més fantàstica de Shakespeare en què la màgia de la nit desencadena la bogeria amorosa i les passions més ocultes, arriba a la Sala Gran del 19 de novembre al 18 de gener.

La comèdia més popular de Shakespeare és una de les més suggeridores aproximacions que ha ofert mai el teatre universal sobre la convivència ambivalent entre l’amor i el sexe, entre la família i el desig, que en el bosc extramurs dels somnis nocturns corren el risc de quedar atrapats entre els jocs endimoniats de les forces de la naturalesa, entre les arbitrarietats d’uns esperits arcaics que no tenen cap inconvenient a l’hora de capgirar les relacions humanes construïdes sota la llum del dia, encara que aquests desordres només tinguin lloc en la realitat esmunyedissa dels somnis.

Aquesta obra mestra de Shakespeare està dirigida per Joan Ollé, qui va aconseguir un  gran èxit la temporada passada dirigint un Lorca a la mateixa Sala Gran, i compta amb un extraordinari repartiment: Joan Anguera, Mercè Arànega, Clàudia Benito, Dani Espasa, Gregori Ferrer, Pere Eugeni Font, Enric Majó. LLuís Marco, Xicu Masó, Guillem Motos, Carol Muakuku, Eduard Muntada, Rosa Muñoz, Doctor Soler, Victòria Pagés, Albert Prat, Laura Pujolàs, Oriol Tramvia i Pau Viñals.

Coincidint amb l’estrena de l’espectacle el pròxim dimecres 19 de novembe, s’inaugurarà al vestíbul principal l’exposició Shakespeare a Catalunya, exposició concebuda, organitzada i produïda pel TNC i l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona.