El Sónar basa el seu cartell en el talent emergent

En programació D'aquesta edició inclou artistes molt joves i personatges femenins de renom

Sónar 2009 presenta una programació basada en artistes molt joves de ràpid ascens en el panorama electrònic internacional. Nous referents com Crystal Castles, Fever Ray, La Roux, Sebastian, Martyn, Joker, Burak Som Sistema o Bass Clef comparteixen cartell amb clàssics de primer nivell, com Orbital i Grace Jones.

El festival, que comença avui i durarà fins diumenge, reafirma el seu caràcter electrònic, amb la presència de mestres del gènere com Moderat o els artistes de Ghostly International, Raster Noton i Ostgut Ton, a més d’una bona mostra D’altres ritmes urbans. Com incorporació de luxe el festival presenta enguany l’actuació de RRIICCEE, banda liderada per L’actor i músic novaiorquès Vincent Gallo, que construirà el seu discurs musical improvisant en directe sobre L’escenari.

Dones de forta personalitat estan presents en la programació d’aquest any. Al capdavant de totes elles, Grace Jones. Amb ella, diverses dones amb molt de talent: Fever Ray, Micachu, Alice Glass, Mary Anne Hobbs, entre D’altres.

Sónar ha creat SonarKids, un nou festival de música i experiències creatives per a nens i pares, que se celebrarà el diumenge 21 de juny en els escenaris de Sónar de Dia del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Etiquetes:
,