El Sónar i el Primavera Sound punxen junts al Mercat de les Flors

La celebració del Dia Internacional de la Dansa 2012 tancarà el cicle 10xballar

El proper dissabte 28 D’abril, el Mercat de les Flors s’afegeix a la celebració del Dia Internacional de la Dansa 2012 amb la festa que proposa el cicle 10xBallar. Comptarà amb dos convidats D’excepció: Albert Guijarro, codirector del Primavera Sound, i Ricard Robles, codirector del Sónar. Ambdós proposaran un seguit de temes per a què el públic assistent balli al vestíbul del Mercat.
 
Aquesta sessió és la darrera del cicle 10xballar, que es va iniciar a finals de 2011 encetant la temporada del Mercat i que ha comptat amb convidats de diferents àmbits culturals de la ciutat com: Toni Puntí (director del programa Ànima), els actors i guionistes del Terrat Juan Cruz i José Corbacho, la cineasta Isabel Coixet, L’artista Frederic Amat. S?espera que tots ells assisteixen a L’última sessió D’aquesta activitat.
Excepcionalment, per aquesta ocasió sonarà una ‘selecció de seleccions’ de les cançons que han proposat tots els convidats durant les diferents sessions abans D’entrar a la sala, entre les 20 i les 21 hores.
 
L’espectacle que es podrà veure el dissabte 28, serà Macadam Macadam, de la coreògrafa Blanca Li. Una peça de hip hop que ha girat amb molt D’èxit arreu del món. 
 
Etiquetes:
,