El Teatre Auditori de Granollers acull la projecció d'Assedegats, dirigida per Oriol Broggi

Una projecció en directe del nou espectacle de La Perla 29, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona

Redacció.- El proper dilluns 13 de juliol a les 19.30 h es podrà veure a la pantalla de la Sala Gran del Teatre, en streaming, des de la Biblioteca de Catalunya, l’obra Assedegats, l’últim muntatge de La Perla 29, en el marc del Grec 2020 Festival de Barcelona.
El Teatre Auditori projectarà la funció en directe del 13 de juliol d’aquesta obra de Wajdi Mouawad (autor d’Incendis) i Benoît Vermeulen, dirigida per Oriol Broggi. Aquest serà el primer contacte amb el públic de teatre i, per tant, servirà de prova per preparar la nova temporada al Teatre Auditori de Granollers, d’acord amb totes les mesures de seguretat i higiene.
L’obra està interpretada per Guillem Ballart, Sergi Torrecilla i Carla Vilaró i compta amb la col·laboració especial de Clara Segura, Ivan Benet i Xavi Ruano. Amb aquesta iniciativa el Teatre Auditori vol recuperar les activitats després de tants mesos d’aturada, acostant el gènere teatral de forma gratuïta i en un nou format.
Ens trobem davant d’un text de teatre formal de Mouawad i Benoït Vermeulen on es barreja la comèdia, la tragèdia i el drama. És un trasbals total on les emocions són a flor de pell. Mouawad narra com ningú la intensitat del moment i ens fa viure la tragèdia grega d’una forma diferent, ens la fa redescobrir amb uns ulls absolutament contemporanis.
El tema central d’Assedegats es desenvolupa al voltant d’un treball que han de fer dos adolescents parlant sobre la bellesa. Què passa quan la gent jove es pregunta per la bellesa del món que l’envolta? Què passa quan la gent jove no troba la bellesa enlloc i no sap explicar-la?
Assedegats és una set absoluta. Unes ganes de viure, de ser lliure. Unes ganes de trobar el teu lloc en el món. Una necessitat de viure. Viure les situacions intensament. Una necessitat de que la vida sigui absoluta, una set infinita de coneixements, vivències, passions i descobriments.