El Teatre Auditori de Granollers encetarà el 2010 amb segell granollerí i teatre de luxe

La temporada de gener- juny es caracteritza per oferir un qualitatiu equilibri de propostes de casa i de fora

El Teatre Auditori de Granollers continua amb la temporada 2009/2010 després de la mitja part de les festes de Nadal. Per aquests mesos s’ha establert una combinació de propostes que permetrà gaudir, no només de propostes D’arts escèniques i música clàssica vinculades a Granollers; sinó de les obres que més públic estan congregant a nivell nacional.

Una comèdia espanyola, L’obra dirigida per Sílvia Munt que ja s’ha pogut veure a Madrid i que ha cultivat grans èxits, dóna el tret de sortida a la temporada teatral el dia 24 de gener. Passada aquesta data el llistó no decau i s’omple de títols tant reconeguts com Un dios salvaje, obra que interpretaran Aitana Sánchez-Gijón i Maribel Verdú en dues sessions el 27 i 28 de març. També L’habitació de Verònica, un thriller psicològic que combina el bagatge teatral D’actors com Lluís Soler, Miquel Sitjar i Mercè Montalà amb joves professionals com Sílvia Marty; aportant així frescor i experiència en un sol espectacle. Aquesta temporada també hi ha lloc pels clàssics ja que el 10 D’abril Joel Joan i Abel Folk pujaran a L’escenari per explicar quin és El marit ideal, D’Oscar Wilde.

Aquest estrenat 2010 el Teatre Auditori de Granollers segueix donant suport a les propostes granollerines: D’una banda, la cantautora i poeta Ivette Nadal presentarà al 19 de febrer el seu nou disc, A L’esquena D’un elefant. D’altra banda, també cal destacar tres propostes musicals de tres coL’lectius granollerins: el musical La corte de faraón; el Cor Infantil Amics de la Unió amb El viatge terrífic del Patufet i la Coral Polifònica de Granollers que inaugurarà les propostes del mes de maig amb Tú no sabe inglé. Sense oblidar la Big Band de Granollers, que dins del marc del 20è Festival de Jazz de Granollers, presenta el concert Recordant Johnny Griffin.

Pel que fa a música clàssica i òpera, L’Orquestra de Cambra de Granollers també presentarà el 13 de maig L’Empúries de Ruera, un concert que recupera L’obra compositor granollerí Josep Maria Ruera. Aquest concert farà pujar a L’escenari a més de 90 músics de L’OCGr sota la batuta del prestigiós director Antoni Ros Marbà i amb la coL’laboració de L’Orquestra Nacional Clàssica D’Andorra. La programació de de L’OCGr la completen propostes com Somnis entre guerres, concert que enceta la temporada el dia 31 de gener o Música per al teatre, entre altres. Aquest últim concert tindrà lloc al 21 de febrer i comptarà amb Victòria Pagès com a narradora.

Pels amants de la dansa i el circ el Teatre Auditori de Granollers ha apostat per tres grans noms: una és Beethoven, de la Cia. Víctor Ullate, que presenta dues coreografies del seu ballet de la mà del compositor alemany, i un altre, la Cia. Bonachela, coreògraf vallesà que torna a casa per estrenar El país del sí/el país del no. El dia 7 de febrer els més menuts tenen una cita amb els pallassos més autèntics del 2010. Els podran veure a L’espectacle Classix-klowns, del reconegut clown Monti, qui transportarà al públic a un món de fantasia propi dels pallassos clàssics.

Com a novetat, aquest 2010 algunes obres i concerts també es viuen a fora de L’escenari i en primera persona gràcies a les activitats complementàries. Aquestes estan dirigides tant per adults com a infants.

Etiquetes:
, , ,