El Teatre Bescanó ven el 67% de les entrades en espectacles per a adults i familiars amb «Tria el Preu»

fins i tot debatent la possibilitat de doblar algun espectable Els que vulguin acollir-se a «Tria el Preu» durant aquest agost, els descomptes suposen un estalvi d’entre el 50% i 60% del preu habitual.

«El nostre propòsit és acostar la gent a la cultura i que el preu de l’entrada no sigui una excusa per a que ningú es quedi sense teatre. Si abans teníem pensat vendre 1.000 entrades a 12€ ara volem arribar al doble d’espectadors però a meitat de preu!. D’aquesta manera intentem també aconseguir que la gent conegui el nostre teatre, creant, així, nou públic. A més, sabem de molta gent que ha aprofitat per a comprar entrades per 2 o 3 espectacles, quan abans només en comprava per un», explica Quim Marcé, director del teatre.
Aquesta nova iniciativa va començar el dia 10 de juliol quan es va posar a la venda 2.200 entrades per a espectacles familiars i per a públic adult. Durant el mes de juliol es van vendre un 67% de les entrades gràcies a la promoció «Tria el preu», que consisteix en vendre entrades a un preu reduït durant els mesos de juliol i agost i la primera quinzena de setembre. Com més aviat es fa la compra, superior és l’estalvi en les entrades.
La bona acollida d’aquesta promoció ens ha permès plantejar-nos una segona actuació de Capri amb Joan Pera i ampliar l’aforament a tres espectacles, Smiley, El Rei Borni i Cosmètica de l’Enemic, que estaven pensats per a fer-los en format mitjà, amb una grada per al públic a sobre l’escenari. Gràcies a la compra massiva d’entrades, aquestes actuacions passaran a tenir l’aforament total del teatre. Per tant, això suposarà un augment de 900 entrades més disponibles per a la promoció «Tria el Preu», amb la quan es preveu arribar a la venda de 3.100 entrades a preu reduït.
El mes de juliol, per exemple, es van vendre un 70% de les entrades de la promoció per a les dues obres destinades al públic familiar, Les Avantures dels Germans Garapinyada i Aladdí. Dels espectacles d’Albert Pla i la Cia. Divinas, es va arribar al 50% de l’aforament, el 85% amb Capri de Joan Pera i d’entre el 80% i 90% dels espectacles Smiley, Cosmética de l’Enemic i El Rei Borni.
Però aquí no s’acaba, perquè durant el mes d’agost seguim…
En el cas dels espectacles destinats als adults, Joan Pera, Lluís Soler o Albert Pla, els espectadors podran gaudir d’un 50% d’estalvi durant el mes d’agost. El preu serà de 8€.
Aquells que es vulguin beneficiar dels espectacles destinats al públic infantil i familiar podran gaudir d’un 60% d’estalvi amb Els Germans Garapinyada i Aladdí. El preu és de 3€ si es compra durant l’agost.
I, per acabar, en la majoria dels espectacles musicals pagareu 1€ menys (corresponent a la despesa de gestió) en la compra de totes les entrades anticipades que es facin abans del 15 de setembre.