El Teatre Clavé i La Nostra Dansa organitzen un taller de gospel obert a tothom

Els participants compartiran escenari amb el Cor Carlit Gospel en el concert que la formació durà a terme el proper 12 d’abril a Tordera

Coincidint amb el concert del Cor Carlit Gospel programat pel mes d’abril a Tordera, l’Associació La Nostra Dansa i el Teatre Clavé organitzen un taller de gospel amb la intenció que els participants comparteixin escenari amb el centenar d’integrants de la formació estable de gospel més antiga de Catalunya i de l’Estat espanyol.

El taller serà impartit per la directora del Cor Carlit Gospel, l’Anna Roqué, i s’adreça a persones majors de 8 anys tinguin o no experiència en l’àmbit del cant o la música. Les sessions es duran a terme el divendres 10 d’abril de 18.30h a 20.30h i l’endemà dissabte 11 d’abril de 19h a 21h al Teatre Clavé. El diumenge 12 d’abril a les 19h és quan tindrà lloc el concert del Cor Carlit en què s’interpretaran temes tant del gospel tradicional i dels espirituals negres clàssics com, especialment, el gospel contemporani i algunes de les seves manifestacions més recents.

Per poder participar als tallers cal omplir el formulari d’inscripció que hi ha al web www.teatreclave.cat/estable/corcarlitgospel i presentar-lo a la Secretaria del Teatre Clavé o bé enviar-lo al correu electrònic clave@teatreclave.cat abans del 25 de març. El preu d’inscripció és de 10€ per persona, preu que també servirà als participants del taller com a entrada pel concert del Cor Carlit que es durà a terme el 12 d’abril al Teatre Clavé.