El Teatre Clavé presenta el llibre Aportacions a una metodologia de la dansa, de Marta Munsó

Munsó va exercir com a cap de L'Escola de Dansa del Teatre Clavé de 1998 a 2007

Aportacions a una metodologia de la dansa és L’obra pòstuma de la Marta Munsó, publicada per L’Institut del Teatre aquest any 2010. El llibre és fruit de les experiències viscudes dins del món de la dansa com a ballarina, coreògrafa i professora i recull diversos textos seus i de persones vinculades amb ella. L’obra inclou també una versió en castellà.

Després de Barcelona, Aportacions a una metodologia de la dansa serà presentat al Teatre Clavé de Tordera, per la relació que mantenia la Marta Munsó amb la institució cultural i, en concret, amb el Centre de Formació Artística, D’on va ser cap de L’Escola de Dansa des de 1998 fins al 2007.

L’acte de presentació del llibre tindrà lloc el proper dijous 11 de novembre de 2010 a les 20h a L’Auditori del Teatre Clavé. Hi intervindran Eulàlia Tatché, subdirectora general D’Ensenyaments Artístics i Especialitzats del Departament D’Educació de la Generalitat de Catalunya; Joan Munsó, pare de la Marta Munsó; Joan Carles Garcia, president de la Fundació Teatre Clavé; i Josep Navarro, director del Teatre Clavé. Durant L’acte es projectarà un audiovisual amb intervencions D’alumnes i  exalumnes de L’Escola de dansa.


Una vida dedicada a la dansa

Formada a L’Institut del Teatre, Marta Munsó Azón (Barcelona, 1959 – 2007) va començar la carrera de ballarina a l’etapa fundacional del Ballet Nacional d’Espanya (clàssic) i la seva trajectòria professional la va portar a diversos països, teatres i companyies europeus. Al retirar-se de L’escena, es va especialitzar en el terreny pedagògic i va exercir com a professora a L’Institut del Teatre i a L’Escola de dansa del Teatre Clavé. Durant tota la seva carrera, la Marta Munsó va crear una trentena de coreografies.

Etiquetes:
, ,