El Teatre Conservatori de Manresa acollirà el 10 de setembre una gala internacional de màgia

Serà la cloenda del Campionat Espanyol de Màgia que se celebrarà a Manresa entre el 8 i el 10 de setembre

Redacció.- El teatre Conservatori de Manresa acollirà el diumenge 10 de setembre (20h) una Gala Internacional de Màgia dins del Campionat Espanyol de Màgia que se celebrarà a la ciutat entre els dies 8 i 10 de setembre, organitzat per l’associació Geni (Grup d’Estudi i Nou Il·lusionisme’ que impulsa des de fa més de 10 anys l’espectacle ‘La nit dels genis’) i al qual es preveu la participació d’uns 150 mags.

A la Gala Internacional hi prendran part els artistes Vadim & Elena (Rússia), Yannis Why (França), Dong Ni & Nür (Catalunya i Xina), Aleix Ferrer (Catalunya), Vadim Savenkov (Rússia) i JunWoo Park (Corea del Sud). L’espectacle comptarà també amb Maximiliano Stia (Argentina) com a presentador.

Aquest és l’únic espectacle obert al públic en general del certamen, que tindrà lloc al Teatre Conservatori i a la Plana de l’Om; un Campionat en què, a part del concurs per categories, es celebraran 3 gales internacionals (la d’obertura, la gala de màgia de prop i la gala d’escena internacional), a més de conferències i una fira amb les darreres novetats del mercat mundial de màgia.

Les entrades per assistir a la Gala ja estan a la venda tenen un preu de 15€ (12€ majors de 65 anys, menors de 30 anys i Carnet Galliner) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet a www.kursaal.cat.

El Campionat espanyol de Màgia (CEM) se celebra cada 3 anys, just l’any anterior al Campionat Europeu de Màgia (FISM Europe – FISM ECM) que tindrà lloc a Sant Vicent (Itàlia). Aquest és el segon cop que Manresa acull un Campionat d’Espanya de Màgia (CEM); el primer va ser el juny del 2017.

Etiquetes: