El Teatre de Blanes aposta pel públic jove amb l'espectacle de Brodas Bros

El muntatge de música hip hop està produït pel Tricicle

Dins de la política de la captació de nous públics, el Teatre de Blanes ha apostat per apropar-se al públic jove amb la programació el 5 de novembre de L’espectacle de gran format Brodas Bros. Brodas Bros uneix el millor del hip-hop en un muntatge que combina dansa, música i actitud amb grans dosis de virtuosisme, precisió tècnica i creativitat.

Dirigit per Lluc Fruitós i sota la direcció escènica de Joan Gràcia (Tricicle), L’espectacle vol apropar la personalitat del hip-hop i la dansa més actual al gran públic.

Com el jazz, el pop, o el blues, el hip-hop neix als carrers i evoluciona de forma diferent a mesura que diferents cultures L’adopten i el fan propi. Brodas Bros agrupa tots els estils i coneixements que els germans Fruitós han anat adquirint durant els seus viatges i cursos arreu del món.

L’espectacle ha fet temporada al Teatre Victòria de Barcelona i es va haver de prorrogar degut a L’èxit de públic i crítica. El muntatge es composa de 7 ballarins professionals, i 3 músics en directe: un bateria, un DJ que fa scratching, i un flautista saxofonista que fa beat box, habilitats poc freqüents com a acompanyament en un show de dansa.

Accions paral·leles

Coincidint amb aquest espectacle, el Teatre de Blanes ha programat diverses accions paral·leles entre les que destaquen un taller de hip-hop, una exhibició sopresa i un assaig obert el mateix dia de la funció. El taller de hip-hop es durà a terme el 4 de novembre a la sala D’assaig del Teatre de Blanes i s’ha organitzat conjuntament amb les escoles de dansa de Blanes. Les altres dues accions es duran a terme el mateix divendres 5 de novembre. La primera consistirà en una exhibició sorpresa per als alumnes D’un dels IES de Blanes. Pel que fa a L’assaig obert, es tracta D’una acció exclusiva per als membres del Facebook i del mailing del Teatre de Blanes, que podran assistir a L’assaig que la companyia farà abans de L’espectacle.

Etiquetes: