El Teatre de L’Aurora programa un hivern amb espectacles D’actualitat

Diversitat de propostes per al teatre alternatiu igualadí

La programació D’hivern del Teatre de L’Aurora durà, fins el mes de març, set espectacles de qualitat a la sala independent D’Igualada. Com és habitual, la cartellera escènica comprèn gèneres i temàtiques molt variats, així com propostes per a tot tipus de públics per tal de continuar garantint una oferta que pugui satisfer tots els gustos. En total es podran veure disset representacions, la primera de les quals tindrà lloc divendres 14 de gener.

Un dels eixos de la programació D’hivern seran els espectacles D’humor sobre L’actualitat amb múltiples lectures possibles. És el cas D’Els antiquaris, que laCia. Teatre Gaudí preestrenarà a L’Aurora els dies 14, 15 i 16 de gener abans de presentar-lo a casa, al Teatre Gaudí Barcelona (TGB). El muntatge portarà al teatre L’eterna rivalitat Catalunya-Espanya de la mà D’una família de mafiosos (amb una branca a Barcelona i una altra a Madrid) que s’ocupa D’un negoci D’antiquaris com a tapadora D’altres ?negocis’ molt més rendibles. Un altre espectacle D’aquest gènere és Ara estem D’acord, estem D’acord de L’associació Indi Gest, on el futbol, els mites i les llegendes es barregen en un còctel fresc i divertit ple D’ironia i picades D’ullet. L’obra, coproduïda i estrenada al Teatre Lliure i representada també a la Sala Beckett, s’ha endut els avals de crítica i públic per la seva delicada posada en escena, un minuciós treball del llenguatge i uns originals arranjaments musicals. Es podrà veure els dies 11, 12 i 13 de febrer. Totes dues produccions compten entre el seu repartiment amb actors mediàtics i de dilatada trajectòria en L’escena catalana com ara Josep Minguell, Gal Soler, Sílvia Aranda, Karme Málaga i Isak Férriz, entre D’altres.

L’adaptació de la novel·la El meu germà Pol, amb la qual Isabel-Clara Simó va fer-se amb el XIX Premi de Novel·la Ciutat D’Alzira, és una altra de les propostes de L’Aurora per aquest hivern. Els dies 11, 12 i 13 de març, la companyia Tornaveu pujarà amb gran cura i sensibilitat la síndrome de Down a L’escenari a través D’un noi que intentarà viure la seva vida per sobre de les convencions socials.

El Teatre de L’Aurora també adreçarà una part de la seva programació als més petits. En aquesta ocasió, la cartellera familiar constarà de tres espectacles per a tots els públics: Banquet D’històries de deParranda (22 i 23 de gener), Merci Bien de Mumusic Circus (19 i 20 de febrer) i Taaroa de Taaroa Teatre (18, 19 i 20 de març). Banquet D’històries es reestrenarà 10 anys després que deParranda el presentés a La Mostra D’Igualada i permetrà reviure les emocionants aventures D’un avi que comparteix els seus records amb la seva néta. Merci Bien de Mumusic Circus, escollit per votació popular com el millor espectacle de La Mostra 2010 i guardonat també com el millor espectacle de circ familiar en els primers Premis de Circ de Catalunya, és L’espectacle familiar de circ revelació de la temporada. Fusiona L’acrobàcia, el màstil xinès, les verticals més atrevides, la música en directe, la dansa i el teatre gestual i deixa bocabadats tots els qui el veuen.

Finalment, destaca L’estrena de la darrera coproducció del teatre igualadí, titulada Taaroa, de la companyia Taaroa Teatre. L’espectacle es basa en una bonica llegenda D’Oceania sobre la creació de L’univers i combina diversos llenguatges, com ara la màscara, les ombres, les arts plàstiques i la música.

A més, el 17 de febrer, L’Aurora reeditarà la seva cita trimestral amb els Contes a Les Golfes. Aquest hivern, la sessió de contes per adults anirà a càrrec de Laura Rodríguez, que narrarà Idologia, un conjunt de relats que s’allunya dels ídols de Hollywood per parlar dels ídols més propers, els que viuen al costat de casa i agafen L’autobús.

Actualment, el Teatre de L’Aurora compta amb el patrocini de les empreses Grup Carles i Ultramagic, a més de la col·laboració de diverses empreses, entitats i mitjans de comunicació de la comarca i el suport de les administracions.

Per conèixer més a fons la programació i el sistema de venda i reserva de localitats es pot consultar la pàgina web o bé seguir tota L’actualitat a través dels canals de Facebook, Twitter i Youtube del teatre.

Teatre de L’Aurora

El Teatre de L’Aurora és una sala independent D’Igualada que ofereix una programació de teatre professional de manera estable des de L’any 1996. Les
seves reduïdes dimensions (té un aforament de 110 localitats) permeten gaudir intensament de L’espectacle en viu per la proximitat entre actors i públic. Està gestionat per Unicoop Cultural, una iniciativa privada sense ànim de lucre que vol contribuir a que la cultura sigui accessible per a tothom a través D’una oferta de qualitat. El Teatre de L’Aurora forma part de L’Associació D’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i de la Red de Teatros Alternativos.

Etiquetes: