El Teatre de L’Aurora D’Igualada programa una primavera D’humor

Ironia, comèdia, clown i teatre D'humor per riure en temps de crisi

La Programació de Primavera del Teatre de L’Aurora D’Igualada promet grans dosis de rialles ja que inclou diversos gèneres escènics en què L’humor és la tònica dominant. Ironia, comèdia, clown i teatre D’humor es donaran la mà en un trimestre que també contempla una sessió de contes per adults.
El 8, 9 i 10 de maig, tindrà lloc L’espectacle ?Vides privades’, una comèdia
catalanitzada sobre L’alta societat britànica. L’obra està produïda per la sala alternativa gironina La Planeta sota la direcció de Jordi Prat i Coll.

Arran dels bons resultats en la captació de públic jove amb ?Call Center? en la
Programació D’hivern, el Teatre de L’Aurora torna a col·laborar amb el Circuit Butaka Teatre Jove, un circuit estable D’arts escèniques per a nois i noies
D’entre 12 i 17 anys que actua a Catalunya amb el suport de la Diputació de
Barcelona. En aquesta ocasió, L’espectacle inclòs dins el Butaka Teatre Jove és ?Sketchofrenia?, una proposta de clown protagonitzada per Guillem Albà amb direcció de Jango Edwards, un gran mestre del clown i la comèdia. Les funcions es faran els dies 22, 23 i 24 de maig.

El sempre polèmic Xavi Castillo i la seva companyia Pot de Plom Teatre és
L’altre gran retorn de la Programació de Primavera. Els dies 5, 6 i 7 de juny Castillo explicarà la seva particular visió sobre el canvi climàtic amb L’espectacle D’humor ?Canvi Climàtic Circus Show?, un treball còmic-apocalíptic que juga amb L’escalfament global, L’efecte hivernacle, la pujada del nivell del mar, el desglaçament dels pols, les sequeres, la revolució de la fauna i flora, la desforestació, el G-8? per arribar a la picaresca conclusió que la Terra està calenta.

El dijous 21 de maig tindrà lloc la sessió trimestral de Contes a Les Golfes adreçats a adults. Després de la recuperació i èxit D’acollida D’aquesta proposta
en la Programació D’Hivern, el Teatre de L’Aurora ha organitzat una vetllada
narrativa a càrrec de Julio Manau i el seu ?Queda?t amb mi! Contes per foragitar la soledat’.

Etiquetes:
,