Fel Faixedas i Carles Xuriguera

El Teatre de Salt estrena “Les mares”, el nou espectacle de Fel Faixedas i Carles Xuriguera

L'obra es podrà veure per primera vegada avui i demà al Teatre de Salt

Redacció.- El duet còmic Fel Faixedas i Carles Xuriguera estrenen avui 8 de març a les 20 h al Teatre de Salt el seu nou espectacle titulat Les mares. Es tracta del seu cinquè espectacle com a duet, després de No som res (2010), Live (2011), Ni rastre de qui vam ser (2021) i Festa grossa (2023). El Teatre de Salt, a més de l’estrena del dia 8 de març, acollirà dues funcions més: el 9 de març a les 17 h i a les 20 h.

Una comèdia sobre les mares

D’aquesta manera, Fel Faixedas i Carles Xuriguera, tornen al Teatre de Salt, pel qual ja havien passat l’any passat amb Ni rastre de qui vam ser, en aquesta ocasió, per estrenar aquesta nova proposta humorística inspirada en anècdotes i vivències de les seves pròpies mares.

En l’espectacle, amb pinzellades d’autoficció, com és habitual en els seus muntatges, en Faixedas ha tingut una idea brillant que intentarà dur a terme malgrat la resistència d’en Xuriguera. Necessitaran, per això, l’ajuda de les seves mares que, gràcies a l’art del teatre i malgrat ja no formar part d’aquest món, apareixeran amb escena per parlar-nos dels seus fills.

15 anys de teatre com a duet

Es tracta de l’espectacle més profund, sincer i divertit de la parella que, recentment, han celebrat els seus 15 anys de companyia en solitari, un cop separats de Teatre de Guerrilla el 2008, nom sota el qual van realitzar 6 espectacles. Per la seva banda, Fel Faixedas ha presentat, durant aquest període, tres espectacles més en solitari: Bona nit, benparits! (2017), Faixedas i punt (2018) i El motivador (2019). També va estrenar el 2021 un espectacle amb Pep Poblet titulat La força del destí.

Etiquetes: