El Teatre de Salt obre les portes al procés de treball d'inTarsi per establir un primer contacte amb l'espectador abans de la seva estrena

"InTarsi" és la segona creació de la companyia de circ "eia", guanyadora del Premi Ciutat de Barcelona 2011 per l'espectacle "Capas"

La Companyia de circ “eia” es troba en procés de creació de l’espectacle de circ “inTarsi” al Teatre de Salt. Després de dues setmanes de residència a Salt, el proper diumenge 21 de febrer a les 18h, la companyia obrirà l’espectacle al públic per establir un primer contacte amb l’espectador abans que s’estreni el proper 22 d’abril al Mercat de les Flors.

“inTarsi”, la segona creació de la Companyia de Circ “eia”, és un espectacle reflexiu i visceral que té com a objectiu “fer riure pensant” o “fer pensar rient” i que ofereix la possibilitat de mirar les coses des d’una altra perspectiva. Aquesta peça, que compta amb la col·laboració de l’artista i director Jordi Aspa, és una reflexió sobre la grandesa de trobar-se i la transformació dels sentiments.

Després de l’espectacle, hi haurà una conversa postfunció amb la companyia, organitzada per El Club de La Ciutat Invisible, en la que es parlarà sobre el procés de treball d’”inTarsi”.

El primer espectacle de la companyia, “Capas”, es va poder veure en 12 països (més de 150 actuacions) i va ser guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona 2011 en la categoria de Circ “pel risc assumit en la investigació i innovació”. Va ser també Premi Zirkolika al Millor Espectacle de Circ de sala 2011 i Premi de Circ Emilio Zapatero (Festival TAC Valladolid 2012).