El Teatre de Salt obre noves funcions de tres dels espectacles de la temporada: 'El crèdit', 'La plaza del Diamante' i 'Idiota'.

A més a més, Òpera Jove presentarà aquest dissabte 'L’impresario in angustie', en un projecte per acostar l’òpera a tothom.

Pràcticament s’han omplert tres funcions dels espectacles de la programació d’aquest semestre al Teatre de Salt. En concret, El Crèdit, La plaza del Diamante amb Lolita Flores i Idiota de Jordi Casanovas.

Per aquest motiu s’han posat a la venda les entrades per una nova funció de cadascun d’aquests tres espectacles. Les localitats es podran adquirir pels canals habituals: al web del teatre www.teatredesalt.net, a la Llibreria 22 de Girona, o bé al telèfon 972 40 20 04, de dilluns a divendres de 10 a 14h.

 

D’altra banda, continua a bon ritme la venda d’entrades per la resta de la programació del semestre. L’única funció que Blanca Portillo farà a les comarques gironines de El testamento de María ha venut tres quartes parts de l’aforament. Aquesta obra, dirigida per Agustí Villaronga, es podrà veure a Salt el dissabte 31 de gener.

Santa Nit, l’obra dirigida per Julio Manrique i Xavier Ricart, que ha estat una de les revelacions d’aquest Nadal a Barcelona, arribarà a Salt el 6 de març. Aquesta comèdia, protagonitzada per Ivan Benet i Marc Rodríguez, entre altres, acabarà temporada al Club Capitol el proper 25 de gener i l’única funció que farà fora de Barcelona serà al Teatre de Salt.

 

A més a més, el projecte cultural Òpera Jove porta aquest dissabte, 10 de gener, a les 21 h, L’impresario in angustie al Teatre de Salt. Una òpera bufa (còmica) del segle XVIII de Domenico Cimarosa amb llibret de Giuseppe Maria Diodati -estrenada originàriament el 1786 al Teatro Nuovo de Nàpols-, que narra les disputes de tres dives per aconseguir-ne el rol principal. Una hora d’espectacle amb molts embolics, gestualitat i humor al més pur estil “commedia dell’arte”.

Òpera Jove està format per universitaris i graduats relacionats amb les arts escèniques, sota la batuta dels professors i cantants Chantal Botanch i Xavier Mendoza, i tenen per objectiu impulsar aquesta disciplina artística. En aquesta ocasió, compten amb la col·laboració de l’orquestra del Conservatori Isaac Albéniz de Girona.